talat64 Üye oyun cok guzel surum baska versiyonu var mı acaba bu oyunun? pc icin cok versiyonu var da cep icin de bulabilir miyiz acaba
oyun cok guzel surum baska versiyonu var mı acaba bu oyunun? pc icin cok versiyonu var da cep icin de bulabilir miyiz acaba
hasan_oz Üye Mehmet ben bu oyunu ovide indirdim ama 5 bölüm sonra sürümü satın al dedi bu damı aynısı ? yoksa mü?
emine_3403 Üye Arkadaşlar elinize sağlık bu oyunu indirdim oynadım ve bitirdim. Bunun 2. Veya 3. Falan yokmu cep için. 5800 kullanıyorum.şimdiden teşekkürler
Arkadaşlar elinize sağlık bu oyunu indirdim oynadım ve bitirdim. Bunun 2. Veya 3. Falan yokmu cep için. 5800 kullanıyorum.şimdiden teşekkürler
aqkaan Üye ya baba ben indirdim fakat tel acmiyo desteklemiyormus ovi den demo indirdim acmadi ne olacak bi yardim etseniz
ya baba ben indirdim fakat tel acmiyo desteklemiyormus ovi den demo indirdim acmadi ne olacak bi yardim etseniz
majorx Üye eline sağlık çok sağol daha önce demosunu oynamıştımgerç.ektençok bağımlılık yapan bi oyun ama ben rar dosyasını çıkartıyorumiçerisi boş çıkıyo elinde olan varsa tekrar upload edebilir mi
eline sağlık çok sağol daha önce demosunu oynamıştımgerç.ektençok bağımlılık yapan bi oyun ama ben rar dosyasını çıkartıyorumiçerisi boş çıkıyo elinde olan varsa tekrar upload edebilir mi