cukuleaks
Üye
-
Konu Sahibi
-
Teknoloji ilgi alanım girer bilmediklerimi öğrenir bildiklerim varsa paylaşırım sonra konu dışındaki konulara girer kafamı dağıtırım biraz. Farkım ise çok güzel şiir yazdığıma inanıyorum bunu sadece 1 kişi biliyor ve o da çok beğeniyor ama başka kimse bilmiyor bunu
R harfini söyleyemiyorum
Şu kısım tamamen aynı
Fazla Konuşmam , Haddimi bilirim , Gurursuzluğa Gelemem..
Ben normal oyuncaklarla oynamazmisim. Kendim oyuncaklar yaparmisim oyuncak arabaların içini açıp bakarmisim bozarmisimaynı einstein
Benim kumandalı arabalarım vardı onlar hep bozulurdu hep tamir ederdim modifiye yapmaya çalışırdım
Benim kumandalı arabalarım vardı onlar hep bozulurdu hep tamir ederdim modifiye yapmaya çalışırdım
Halı , kilim , paspas kenarı overlok yapılır. Overlok makinesi ayağınıza geldi
Bende Bozulan eşyaları Tamir Etmeyi severdim
ben kendim bozardımiçindeki motoru çıkarmıştım en fazla 8 v yazıyordu gittim 17 v batarya bağladım kabloyu değdirir değdirmez motor tavana uçtu :d
- - - eklendi - - -
halı , kilim , paspas kenarı overlok yapılır. Overlok makinesi ayağınıza geldi
Bende Doğum Günümü Kutlamak İçin Çıkardım Buzdolabının Üstüne Mum Alırdım Birtane Sonra Yakar İyiki Doğdun Fatoş Derdim Tam Bitireceğim Örtü Yanardı Kendimi Yere AtardımBenim dandik pc vardı hep ben tamir ederdim windows 98 vardı o zamanlar hergün sorun çıkarırdı bir gün hiç açılmıyordu içini açtım woltu yükselttim powera bir bastım bum evi yakıyordum az daha
Ben tamir etmeye çalıştığım her şeyi bozardim
Bende Doğum Günümü Kutlamak İçin Çıkardım Buzdolabının Üstüne Mum Alırdım Birtane Sonra Yakar İyiki Doğdun Fatoş Derdim Tam Bitireceğim Örtü Yanardı Kendimi Yere Atardım
Neden be abi illa düzelttiğin oluyordur
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?