fanlı fansız ekran kartı

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
3onur5

3onur5

Üye
    Konu Sahibi
fanlı fansız ekran kartı
arkadaşlar alıcağım ekran kartlarından benim için hangisi daha dayanımlı olur. 2.el online oyun oynamak için bir bilgisayar topladım geriye sadece ekran kartı kaldı 2 ekran kartı arasında kaldım bu kartların hangisi daha iyi performans sağlar fanın olup olmaması etkiler mi ?
yardım eden arkadaşlara çok teşekkürler
bilgisayar haftalarca açık kalacabilir

ZOTAC 1GB GF210 fansız

fanlı

NaganoTR

NaganoTR

Üye
Asus öneririm çabuk ısınmaz ayrıca yazılım desteği de yeterli olur asus daha mantıklı

• Beğen
Tepkiler: 3onur5
L-LumieRe

L-LumieRe

Üye
fanlı olması senın ıcın daha ıyı olur.

Ama her ıkı ekran kartıda alınacak kart degıl. 2. El ıse ucuz ıse ıhtıyacı gorme acısından alınabılır..
64bit kartta oyun sıkıntı yapar :oke:

hangı onlıne oyunları oynıcaksınız ?

• Beğen
3onur5

3onur5

Üye
    Konu Sahibi
knight online diye bir oyun oynayacağım o oyun içni 5 ayrı bilgisayar topladım bütçe azaldı biraz o yüzden düşük seviyeli kartlar arıyorum eğer 100 lirayı geçmeyecek şekilde kartlar varsa paylaşabilirsiniz

R.A.M

R.A.M

Üye
knight online diye bir oyun oynayacağım o oyun içni 5 ayrı bilgisayar topladım bütçe azaldı biraz o yüzden düşük seviyeli kartlar arıyorum eğer 100 lirayı geçmeyecek şekilde kartlar varsa paylaşabilirsiniz
VAy sende ko'cusun ben 3 sene önce bıraktım :D ayrıca şunu diyimki ben leptopda onboard ekran kartıyla oynuyodum öyle çok sistem gereksinimi istemeyen oyun

• Beğen
3onur5

3onur5

Üye
    Konu Sahibi

VAy sende ko'cusun ben 3 sene önce bıraktım :D ayrıca şunu diyimki ben leptopda onboard ekran kartıyla oynuyodum öyle çok sistem gereksinimi istemeyen oyun

evet bende bırakmıştım 1.5 yıl falan oluyordu biraz pazar yapayım dedim bu sefer tam teçhizatlı başlayalım dedik :D

yardım eden arkadaşlar hepinize çok teşekkür ederim

L-LumieRe

L-LumieRe

Üye
KO için yeterli :D gerek yok ahım şahım kartlara :D

R.A.M

R.A.M

Üye
evet bende bırakmıştım 1.5 yıl falan oluyordu biraz pazar yapayım dedim bu sefer tam teçhizatlı başlayalım dedik :D

yardım eden arkadaşlar hepinize çok teşekkür ederim
İyi bakalım :) ben knight oynuyom diye liseyi kazanamadım pişmanım :D ama sarıyodu genede azmı pk atmıştık arkadaşlarla.

---------- Eklendi @ 20:36:11 ---------- Yazıldı @ 20:31:40 ----------

KO için yeterli :D gerek yok ahım şahım kartlara :D
vay sendemi :D

NaganoTR

NaganoTR

Üye
Ko' yu her bilgisayarda oynarsın :)

L-LumieRe

L-LumieRe

Üye

İyi bakalım :) ben knight oynuyom diye liseyi kazanamadım pişmanım :D ama sarıyodu genede azmı pk atmıştık arkadaşlarla.

---------- Eklendi @ 20:36:11 ---------- Yazıldı @ 20:31:40 ----------

vay sendemi :D
ben başlicak gibi oldum kıyısından döndüm :D
kuzen çok oynardı. banada bulaştırıcaktı kurtardım paçayı :aha

R.A.M

R.A.M

Üye

ben başlicak gibi oldum kıyısından döndüm :D
kuzen çok oynardı. banada bulaştırıcaktı kurtardım paçayı :aha
İyi etmişsin ben 5.sınıfta bulaştım 8.sınıfta bıraktım oyun için harcadıgım paralara acıyorum :D aslında şimdide oynayacamda okuldan vakit bulamıyorum :D

3onur5

3onur5

Üye
    Konu Sahibi
oyununda pk atılcak bi yanı kalmamış ama biz pazara devam ediyoruz :D

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt