Aslında sağlık bölümü daha uygun. :) +1 :)
Ercument33 Üye Konu Sahibi OttomaN TigeR' Alıntı: Arkadaşım senin amacın yardım almak mı? Yoksa tahriklerde bulunmak mı? Adam olmak, bir gruba dahil olmak değil, bir duruşa sahip olmaktır. Genişletmek için tıkla ... Hmm sorunu düşündüm tabi ki yardım almak ama buradan alınamayacağı belli MaxiCep Windows Phone uygulamasıyla gönderildi.
OttomaN TigeR' Alıntı: Arkadaşım senin amacın yardım almak mı? Yoksa tahriklerde bulunmak mı? Adam olmak, bir gruba dahil olmak değil, bir duruşa sahip olmaktır. Genişletmek için tıkla ... Hmm sorunu düşündüm tabi ki yardım almak ama buradan alınamayacağı belli MaxiCep Windows Phone uygulamasıyla gönderildi.
codblackops2 Üye Hayatimin 6 7 dakkasini bosa harcadim senin yuzunden.Obur dunyada fakir kalacagin kesin
Ercument33 Üye Konu Sahibi codblackops2' Alıntı: Hayatimin 6 7 dakkasini bosa harcadim senin yuzunden.Obur dunyada fakir kalacagin kesin Genişletmek için tıkla ... Beni cehennemin en dibine ışık görmeyen en soğuk yerine gönderirler sende takılırsın hocalarla alimlerle cennette falan bal nehir falan huri muri MaxiCep Windows Phone uygulamasıyla gönderildi.
codblackops2' Alıntı: Hayatimin 6 7 dakkasini bosa harcadim senin yuzunden.Obur dunyada fakir kalacagin kesin Genişletmek için tıkla ... Beni cehennemin en dibine ışık görmeyen en soğuk yerine gönderirler sende takılırsın hocalarla alimlerle cennette falan bal nehir falan huri muri MaxiCep Windows Phone uygulamasıyla gönderildi.
OttomaN TigeR Üye Ercument33' Alıntı: Hmm sorunu düşündüm tabi ki yardım almak ama buradan alınamayacağı belli MaxiCep Windows Phone uygulamasıyla gönderildi. Genişletmek için tıkla ... Öyleyse konunun gereksiz yere uzamasına lüzum yok.
Ercument33' Alıntı: Hmm sorunu düşündüm tabi ki yardım almak ama buradan alınamayacağı belli MaxiCep Windows Phone uygulamasıyla gönderildi. Genişletmek için tıkla ... Öyleyse konunun gereksiz yere uzamasına lüzum yok.