bos ver bmw yi oku sen oku
baktin bmw alamazsan guzel bi araba alirsin mod yaparsin![]()

Hadi buyur.Arkadaşlar hayalimde ki araba BMW M7... Kız arkadaşına gösterdim "aaa bu amcamın arabası..." dedi ve bunu bana kanıtladı amcasının BMW M7 arabası var. Bir arkadaşın babası arıcılıkla uğraşıyor yıllık 50 bin kazanıyorlar arkadaşım yemek bursundan yararlanıp ücretsiz yemek yiyor... Bu yaz sıfır Mercedes C180 alacaklar. Acaba benim çevrem mi çok zengin ?
MaxiCep Windows Phone uygulamasıyla gönderildi.

Hadi buyur.![]()
arkadaşım bak şimdi benim hatunun dedesi vefat etti mirastan onların payına 500 bin lira para kaldı ihtiyaçları olmadığı için bu parayı almadılar. Ben ne yapabilirim nasıl milyoner olabilirim düşünüyorum düşünüyorum yok... Milyoner olmam lazımAllah ne buyuruyor bu konu da: Ben ilmi isteyene, zenginliği istediğime veririm...arkadaşım bak şimdi benim hatunun dedesi vefat etti mirastan onların payına 500 bin lira para kaldı ihtiyaçları olmadığı için bu parayı almadılar. Ben ne yapabilirim nasıl milyoner olabilirim düşünüyorum düşünüyorum yok... Milyoner olmam lazım
Arkadaşlar hayalimde ki araba BMW M7... Kız arkadaşına gösterdim "aaa bu amcamın arabası..." dedi ve bunu bana kanıtladı amcasının BMW M7 arabası var. Bir arkadaşın babası arıcılıkla uğraşıyor yıllık 50 bin kazanıyorlar arkadaşım yemek bursundan yararlanıp ücretsiz yemek yiyor... Bu yaz sıfır Mercedes C180 alacaklar. Acaba benim çevrem mi çok zengin ?

Bak bmw olmassa git bi honda civic al eski modellerinden nasil olsa japonlar modofiye icin arabaya hersey koymuslar guzelinden bi ayarlattir ama parca takma normal parcalari oyna ondan sonra amcasiyla kapis gec sonra de kiz arkadasina bmw em yok ama senin kalbini kazanabilmek icin hondam var de e baska bisi gelmiyo aklima![]()
Hocam hayal gücün çok iyiymiş ama inan dikkatimi çekmiyor yani benim 5-6 milyon Euro paraya ihtiyacım var

Durum o kadar vahim miEskiden ekmek aslanın ağzındaydı sonra ekmek aslanın midesine gitti şimdi aç aslan ve biz varız ekmek de yok...

Konunun yeri gereksizler benceArkadaşım senin amacın yardım almak mı? Yoksa tahriklerde bulunmak mı?
Adam olmak, bir gruba dahil olmak değil, bir duruşa sahip olmaktır.![]()

Arkadaşım senin amacın yardım almak mı? Yoksa tahriklerde bulunmak mı?
Adam olmak, bir gruba dahil olmak değil, bir duruşa sahip olmaktır.![]()
+1Konunun yeri gereksizler bence![]()
Sen soruma cevap ver, imzayı boş ver.Adamlık kişiden kişiye değişir.
O imza dostunAdamlık kişiden kişiye değişir.
o imza yalnız ''MaxiCep Windows Phone uygulamasıyla gönderildi.'' sende yazan gibiAdamlık kişiden kişiye değişir.

Aslında sağlık bölümü daha uygun.Konunun yeri gereksizler bence![]()