Fakir miyim ?

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
ishak388

ishak388

Üye
Bu konuda haklı olabilirsin... Hayatım boyunca buyuk şehirlerde yaşadım ve şimdi kuçuk ilçe gibi bir yerde okuyorum burada ki çoğu arkadaşım köyden gelmiş ve hayalleri köylerine donup ineklerine tavuklarına kavuşmak... Benim hayallerim ise apayrı... Ben duşununce burayı bir hazırlık yeri olarak gordugumu fark ettim yani bu okul bitince ipimi koparmış gibi zenginliğe lükse kültüre koşmak istiyorum...

MaxiCep Windows Phone uygulamasıyla gönderildi.
nargilenin dumanına benzer hayallerim sadece beni zehirler ve uçup gider

#Ceza

• Beğen
Tepkiler: OttomaN TigeR

Ercument33

Üye
    Konu Sahibi
Yok yahu öyle edebiyatlarla zaman kaybedip moral bozamam benim bir alan seçip büyük bir şirkette kariyeri belirlemem lazım ya da devlette atanıp para biriktirip onunla yatırım yapmalıyım

ishak388

ishak388

Üye
Yok yahu öyle edebiyatlarla zaman kaybedip moral bozamam benim bir alan seçip büyük bir şirkette kariyeri belirlemem lazım ya da devlette atanıp para biriktirip onunla yatırım yapmalıyım

kardeşim edebiyat yapmıyorum şimdi 1 sayfa dolusu yazıda yazarım önemli olan karşıdakinin 'insan' olması sen herşeye para diyorsun yanlış yoldasın :nono:

Ercument33

Üye
    Konu Sahibi
E ama şimdi bakınca Banvit de genel müdür olmuş ayda 10.000₺ kazanan ve daha da yükselecek olan veteriner hekim de var... Küçük bir yerde 1 m genişliğinde 3m uzunluğunda içinde ilaçlar olan dükkanda internetten okey oynayan veteriner hekim de var... Ben doğal olarak bu riskten korkuyorum ya en tepede olmak yada en dipte olmak ortası yok gibi

ishak388

ishak388

Üye
E ama şimdi bakınca Banvit de genel müdür olmuş ayda 10.000₺ kazanan ve daha da yükselecek olan veteriner hekim de var... Küçük bir yerde 1 m genişliğinde 3m uzunluğunda içinde ilaçlar olan dükkanda internetten okey oynayan veteriner hekim de var... Ben doğal olarak bu riskten korkuyorum ya en tepede olmak yada en dipte olmak ortası yok gibi

bi psikiyatriye görünmende fayda olabilir pa olabilir(panik atak)

• Beğen
Tepkiler: Dede
KayraBey

KayraBey

Üye
Maneviyat eksikliği diyeceğim ama birileri çıkıp olayı yine dine bağladın der diye çekiniyorum :D

Ercument33

Üye
    Konu Sahibi
Valla hocam bu iş de dine bağlandı ya helal olsun :D ben bir avrupalı gibi yaşamak istiyorum onlar bizim yaşadığımız çağı yaklaşık olarak 1500 yıl önce yaşadı modern yaşama uyumlu hale getirdi :D şimdi bu konulara girmeyelim :D

• Beğen
zombaka

zombaka

Üye
ulan ben aylık 300 ayıramıyorum sen en azından 500 bırakabiliyorsun

• Beğen
KayraBey

KayraBey

Üye
Valla hocam bu iş de dine bağlandı ya helal olsun :D ben bir avrupalı gibi yaşamak istiyorum onlar bizim yaşadığımız çağı yaklaşık olarak 1500 yıl önce yaşadı modern yaşama uyumlu hale getirdi :D şimdi bu konulara girmeyelim :D

Gerçekte senin için ne düşündüğümü söyleyeyim gideyim.

Sen kazandığına şükretmesini bilmeyen, seni yaratan Allah'ın rızka kefil oluşuna inanmayan, gözü fazlasıyla yükseklerde, para ile mutlu olabileceğini zanneden, herşeyi parada arayan, sevdiğine bile sevgisini para ile göstermek isteyen/hedefleyen, ailesinin kazıncını kendi kazancın ile kıyaslayarak ve hayatın boyunca yaşayacağın ilişkileri hep para üzerine kuracak olan bir zavallısın.

Avrupalılara gelince.Onlar daha düne kadar siyahi insanları köpek yerine koyan ve ömürleri boyunca bu insanlara işkence edip kan kusturan, onlara ait olan yer altı zenginliklerini yine onlara köpek muamelesi yaparak ellerinden alıp senin 1500 yıl öncede bırakıp rahat yaşama kavuştular dediğin o yaşamın parasını kazanan vicdansız HAYVANLARDIR.

Sen kendini bu hayvanlar gibi yaşamaya adarsan varacağın nokta barınak olur.... Ne barınağı olacağını var sen hesapla...

Kırılma bana...

• Beğen
Tepkiler: codblackops2 ve said32
greenmile

greenmile

Üye

Bende bazen batının biraz ahlaksızlığını alma taraftarıysam da millet olarak avrupalılaşamayız alamancılara bakarsan ne tam türk kalabiliyorlar ne de tam avrupalılaşıyorlar ikisinin karışımı ismail yk, cankan vs gibi tipleri ortaya çıkarıyor .

Sen en iyisi okulu bitir bi petshop aç kedi köpek sat bunları düşünme

• Beğen
Tepkiler: codblackops2, OttomaN TigeR ve Dede
KayraBey

KayraBey

Üye
Bende bazen batının biraz ahlaksızlığını alma taraftarıysam da millet olarak avrupalılaşamayız alamancılara bakarsan ne tam türk kalabiliyorlar ne de tam avrupalılaşıyorlar ikisinin karışımı ismail yk, cankan vs gibi tipleri ortaya çıkarıyor .

Sen en iyisi okulu bitir bi petshop aç kedi köpek sat bunları düşünme
Buda iyiydi :D

said32

said32

Üye
Ne kadar çok paran olursa o kadar çok harcarsın.3000 tl lık televizyon yerine 10000 tl lik televisyon alırsın,ama ne fayda şükretmedikten sonra? Senin ögrenciyken sana kalan paranın az fazlasi parayla ev geçindirenler var. Her şey Para değildir , Paran için sevilmeyi,saygı görülmeyi istiyorsan lafım yok.

greenmile

greenmile

Üye
Adam trolluyor bence

• Beğen
Silinen Üye 1145465

Silinen Üye 1145465

Kapalı Hesap
Fakirsin :D

• Beğen

Ercument33

Üye
    Konu Sahibi
Hayır bence bunun dinle alakası yok ben onu demeye çalışıyorum. Dinsiz olup zengin sağlıklı olan yok mu ? Ve hatta düşünüyorum bizim hayalimizde ki hayatı orta seviye Hıristiyan yaşıyor. Biz zaten din iman diyerek geri kaldık.

said32

said32

Üye
Din,İman diyerek geri mi kaldık? Troll Olduğunu bu kadar belli ediyorsun. Dini karıştırma Lakin birisi bilgisinin olmadığı konuda konuşursa feci Saçmalıyor.

• Beğen

Ercument33

Üye
    Konu Sahibi
Ya zaten hep böyle olur :D islami ülkeler diyorum arabistan iran afganistan... E bakın kafa kesmeler, vücudunun yarısına kadar gömüp taşlamalar, asmalar, küçük kızların 70 yaşlarında ki adamlarla evlendirilmesi vs... ben sana binlerce örnek veririm bunlar İslami ülkelerde oluyor ama sorsan onlar yanlış islam bizim ki çok doğru siz çok iyi biliyorsunuz biz çok kötüyüz falan..

Ercument33

Üye
    Konu Sahibi
Her ne kadar siz beni anlamasanız da saygı duymasanız da ben sizi anlıyorum... Ben de kuran kursuna gittim bende yıllarca din dersi aldım... Ama ben 18 yaşını geçtikten sonra kendimde sorgulama isteğini hissettim. Siz sorgulamaktan şüphe duymaktan dahi korkuyorsunuz. Gir Facebooka "karikateist" diye arama yap. Farklı insanlar bulacaksın hemde 500.000 tane

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...