Ercument33
Üye
-
Konu Sahibi
-
Evet.Ben evde oturarak çalışıyorum 1000lira kazanıyorum fakirmiyim ?
Baba evinde oturmanın herhangi bir eksisi olacağını düşünmüyorum.Şu okulu bitirip atansam 3000-3500 maaşla başlıyorum ama... Yine de insan kendini kötü hissediyor sanki çok kötü durumda kalacağım baba evinde oturacağım falan...
MaxiCep Windows Phone uygulamasıyla gönderildi.
Acıba başka bir sitede daha habermi yazsam kendimi fakir hissettim şimdi
doktor olursan arabada alırsın tahminim iyi bir hayatın olabilirArkadaşlar veterinerlik 3.sınıfta okuyorum. Bir kız arkadaşım var bana göre dünyanın en güzel kızı ve ona çok değer veriyorum bir sorun yok evliliğe kadar yolumuz var. Ancak kafama takılan bir sorun var... Benim aylık gelirim 750₺ civarında ve bu paradan bana 500 kalıyor... 500 bana yetmiyor ben kendimi çok fakir hissediyorum daha ehliyetim yok bir bmw-mercedes istiyorum kyk dan çıkıp çok lüks bir dairede kalmak istiyorum. Kız arkadaşımın babası profesör annesi bir şirkette müdür... Güzel bir lojmanda kalıyorlar çok iyi maddi durumları ben zar zor 500 ayırabiliyorum her ay ve bu anca ayakta tutabiliyor beni. Ben fakir miyim yoksa gözüm neden bu kadar yükseklerde ?
Değerli arkadaşım hayatta en büyük zenginlik sağlıktır.Arkadaşlar veterinerlik 3.sınıfta okuyorum. Bir kız arkadaşım var bana göre dünyanın en güzel kızı ve ona çok değer veriyorum bir sorun yok evliliğe kadar yolumuz var. Ancak kafama takılan bir sorun var... Benim aylık gelirim 750₺ civarında ve bu paradan bana 500 kalıyor... 500 bana yetmiyor ben kendimi çok fakir hissediyorum daha ehliyetim yok bir bmw-mercedes istiyorum kyk dan çıkıp çok lüks bir dairede kalmak istiyorum. Kız arkadaşımın babası profesör annesi bir şirkette müdür... Güzel bir lojmanda kalıyorlar çok iyi maddi durumları ben zar zor 500 ayırabiliyorum her ay ve bu anca ayakta tutabiliyor beni. Ben fakir miyim yoksa gözüm neden bu kadar yükseklerde ?
bunada şükür demeliKardeşim biliyorum sağlıktır ama ilk defa böyle bir duyguya kapılıyorum inanın... Tmm emekçilere saygım var asgari ücret alıp aile besleyen de var çok saygılıyım onlara ama ben çok hep en iyisini istiyorum. 3000₺ bir plazma dikkatimi çekmiyor ama 10000₺ bir plazma beni kendine aşık ediyor. İşin kötüsü şu anda bunların hiç birini yapamam aylık bana kalan 500₺
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?