Haber Fake Cortana Mağazada.

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

yunusiyunus

Üye
Bu cortana çalışıyor mu yaf

MaxiCep Windows Phone uygulamasıyla gönderildi.

Dexter Morgan

Dexter Morgan

Üye
açılmıyor

BelaMonte

BelaMonte

Üye
Tam uygulamayı indirecektim biri 5 üzerinden 1 puanı basmış indirmedim. Bu arada mağaza konusunda az oyun oygulama var diyenler için uygulama sayısı artsın, sonra microsoft onu bir güzel temizler.

NEXUS

NEXUS

Üye
Tam uygulamayı indirecektim biri 5 üzerinden 1 puanı basmış indirmedim. Bu arada mağaza konusunda az oyun oygulama var diyenler için uygulama sayısı artsın, sonra microsoft onu bir güzel temizler.
ne alaka anlamadım?
ölede aynı böylede aynı olacak.
temizleneceğine gerçekten inanıyormusun bu arada şimdi koyupta sonra temizlemek çok daha sonra zordur yani microsoft temizlemek yerine hiç koymazdı :)

BelaMonte

BelaMonte

Üye
ne alaka anlamadım?
ölede aynı böylede aynı olacak.
temizleneceğine gerçekten inanıyormusun bu arada şimdi koyupta sonra temizlemek çok daha sonra zordur yani microsoft temizlemek yerine hiç koymazdı :)
Zaten fake bir uygulama, türkçe desteği zaten yok, indirmemin de bir anlamı kalmıyor.
Microsoft çalışanları 1 2 kişi değil, Mağazayı temizleme konusunda asla sıkıntı yaşamazlar :good:

NEXUS

NEXUS

Üye
Zaten fake bir uygulama, türkçe desteği zaten yok, indirmemin de bir anlamı kalmıyor.
Microsoft çalışanları 1 2 kişi değil, Mağazayı temizleme konusunda asla sıkıntı yaşamazlar :good:
temizlemeye amacları olsaydı mağazaya koymazdı :oke:
windows phone'nin store'sindede çok gereksiz uygulamalar var hatta virüslü uygulama bile var :oke:
arkadaşım lumia 920 kullanıyor ve virüsün olduğunu bana o söledi :oke:

BelaMonte

BelaMonte

Üye
temizlemeye amacları olsaydı mağazaya koymazdı :oke:
windows phone'nin store'sindede çok gereksiz uygulamalar var hatta virüslü uygulama bile var :oke:
arkadaşım lumia 920 kullanıyor ve virüsün olduğunu bana o söledi :oke:
Windows Phone mağazada virüs yok. Yanlış bilgilendirmeyelim.

NEXUS

NEXUS

Üye
Windows Phone mağazada virüs yok. Yanlış bilgilendirmeyelim.
Arkadaşımın telefonuna virüs bulaştı ta 1 hafta önce , lumia 920 kullanmakta ve windows phone store'den bir uygulama yükledi ve virüslü çıktı , candy crush saga diye bir oyun geçiyot mağazada oda o oyun diye saf gibi indirmiş telefonu reset atmaya başlamış sonra format atmak zorunda kalmış ve mağazada çok sayıda gereksiz uygulama var , subway surfers cheats gibi çok var , candy crush saga cheats vb...

BelaMonte

BelaMonte

Üye
Arkadaşımın telefonuna virüs bulaştı ta 1 hafta önce , lumia 920 kullanmakta ve windows phone store'den bir uygulama yükledi ve virüslü çıktı , candy crush saga diye bir oyun geçiyot mağazada oda o oyun diye saf gibi indirmiş telefonu reset atmaya başlamış sonra format atmak zorunda kalmış ve mağazada çok sayıda gereksiz uygulama var , subway surfers cheats gibi çok var , candy crush saga cheats vb...
Sistemde henüz dosya yöneticisine bile izin yok, uygulamalar telefona virüs bulaştırmaz. Telefon resetleyebilir, benim 920 de resetliyordu ama bu programlardan olabilir, virüs olduğu anlamına gelmiyor.

papakudioflu

papakudioflu

Emekli Yönetici
Konuyu abuk sabuk mesnetsiz iddia ve mesajlarla kirletmeden devam edelim. Uygulama tabi ki Cortana değil. Sadece nasıl bir şeye benzeyeceğini anlatan bir Demo.

• Beğen
Tepkiler: .NeXuS.
NEXUS

NEXUS

Üye
Konuyu abuk sabuk mesnetsiz iddia ve mesajlarla kirletmeden devam edelim. Uygulama tabi ki Cortana değil. Sadece nasıl bir şeye benzeyeceğini anlatan bir Demo.
benim tüm mesajlarımıda silermisiniz biri alıntı yaptıysa onun mesajındaki alıntıyıda silin lütfen :)

papakudioflu

papakudioflu

Emekli Yönetici
  • Beğen
Tepkiler: suyunsesi ve .NeXuS.
NEXUS

NEXUS

Üye
Bu Arada Konuya Gelirsek Bu Uygulamanın Gerçek Cortana ile uzaktan yakından alakası yok :D

YkPkY

YkPkY

Üye
kaldırımış zaten

meg1ddo

meg1ddo

Üye
microsoft hemen el atmış sanırım, uygulama artık aktif değil yüklenemiyor.

NEXUS

NEXUS

Üye
Artık Konu :locked2: @papakudioflu

YkPkY

YkPkY

Üye
By kararı sen veremezsin!!!

Telgraf ile gönderdi

bulutsuzgece

bulutsuzgece

Üye
Uygulama mağazadan kaldırıldığından konu kilitlenmiştir.

:locked:

• Beğen
Tepkiler: .NeXuS.
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt