ne alaka anlamadım?Tam uygulamayı indirecektim biri 5 üzerinden 1 puanı basmış indirmedim. Bu arada mağaza konusunda az oyun oygulama var diyenler için uygulama sayısı artsın, sonra microsoft onu bir güzel temizler.

Zaten fake bir uygulama, türkçe desteği zaten yok, indirmemin de bir anlamı kalmıyor.ne alaka anlamadım?
ölede aynı böylede aynı olacak.
temizleneceğine gerçekten inanıyormusun bu arada şimdi koyupta sonra temizlemek çok daha sonra zordur yani microsoft temizlemek yerine hiç koymazdı![]()

temizlemeye amacları olsaydı mağazaya koymazdıZaten fake bir uygulama, türkçe desteği zaten yok, indirmemin de bir anlamı kalmıyor.
Microsoft çalışanları 1 2 kişi değil, Mağazayı temizleme konusunda asla sıkıntı yaşamazlar![]()

Windows Phone mağazada virüs yok. Yanlış bilgilendirmeyelim.temizlemeye amacları olsaydı mağazaya koymazdı
windows phone'nin store'sindede çok gereksiz uygulamalar var hatta virüslü uygulama bile var
arkadaşım lumia 920 kullanıyor ve virüsün olduğunu bana o söledi![]()
Arkadaşımın telefonuna virüs bulaştı ta 1 hafta önce , lumia 920 kullanmakta ve windows phone store'den bir uygulama yükledi ve virüslü çıktı , candy crush saga diye bir oyun geçiyot mağazada oda o oyun diye saf gibi indirmiş telefonu reset atmaya başlamış sonra format atmak zorunda kalmış ve mağazada çok sayıda gereksiz uygulama var , subway surfers cheats gibi çok var , candy crush saga cheats vb...Windows Phone mağazada virüs yok. Yanlış bilgilendirmeyelim.
Sistemde henüz dosya yöneticisine bile izin yok, uygulamalar telefona virüs bulaştırmaz. Telefon resetleyebilir, benim 920 de resetliyordu ama bu programlardan olabilir, virüs olduğu anlamına gelmiyor.Arkadaşımın telefonuna virüs bulaştı ta 1 hafta önce , lumia 920 kullanmakta ve windows phone store'den bir uygulama yükledi ve virüslü çıktı , candy crush saga diye bir oyun geçiyot mağazada oda o oyun diye saf gibi indirmiş telefonu reset atmaya başlamış sonra format atmak zorunda kalmış ve mağazada çok sayıda gereksiz uygulama var , subway surfers cheats gibi çok var , candy crush saga cheats vb...
benim tüm mesajlarımıda silermisiniz biri alıntı yaptıysa onun mesajındaki alıntıyıda silin lütfenKonuyu abuk sabuk mesnetsiz iddia ve mesajlarla kirletmeden devam edelim. Uygulama tabi ki Cortana değil. Sadece nasıl bir şeye benzeyeceğini anlatan bir Demo.

Silinmesi gereken mesajlar silindibenim tüm mesajlarımıda silermisiniz biri alıntı yaptıysa onun mesajındaki alıntıyıda silin lütfen![]()

Admin Verir. Zaten Buraya Admini Çağırdım. ve konuyu ben kilitlemicem admin kitlicek.@papakudiofluBy kararı sen veremezsin!!!
Telgraf ile gönderdi