faceye c6-01 ile çekilen vidyoları yükleme yardım

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
ayhan_44

ayhan_44

Üye
    Konu Sahibi
faceye c6-01 ile çekilen vidyoları yükleme yardım
arkadaşlar faceye çektiğim videoları koyacam bi türlü olmuyo video yüklenirken bekle yazısı çıkıyo hiç ilerlemiyo çektiğim videoların boyutunun büyük olduğundan olabilir mi bildiğiniz videonun boyutunu düşüren ve faceye yüklenecek biçimde yükleyebileceğim program varmı ?

marsoy

marsoy

Üye
rpc convert programıyla boyut düşür çünkü facebook en fazla 20mblik videolar kabul ediyo

forbidden5

forbidden5

Üye
Allah allah :S ben bi kaç ay önce 140 mb bi videoyu sorunsuz upload edebilmiştim halada duruyor video :S

bulutsuzgece

bulutsuzgece

Üye
Xilisoft Video Converter Ultimate yada benzeri bir programla FLV'ye dönüştür. (Eğer yeterince küçülmezse oluşan FLV dosyasını bir kat daha -yani tekrar- FLV'ye dönüştür)

Dosyanın bayağı bi küçüldüğünü göreceksin:))

Örneğin: 5dk uzunluğunda 300MB'lık bir video ise, İlk FLV'ye dönüştürünce 200'e, oluşan FLV dosyasını ikinci kez FLV'ye dönüştürünce 10-20 MB'a düştüğünü göreceksin.
Çözünürlük de epey düşecektir ama izlenmeyecek kadar değil.

Kolay gelsin.

bulutsuzgece

bulutsuzgece

Üye
220 mb'lık video attım geçen yanlışın var:oke:

20 dk'lık yazması gerekirken 20 MB yazmış sanırım arkadaş yanlışlıkla :)

Yanlış hatırlamıyorsam facebook video sınırları: Dakika olarak: 20 dk / Boyut olarak: 1 GB (1024 MB)

SilentOne

SilentOne

Üye
bn 20dk 1 gb boyutunda onemli olan upload hızın eqer 3gden yapıyosan hızlı yükler wifi den yapıyosan upload aktarımına baqlı o

ayhan_44

ayhan_44

Üye
    Konu Sahibi
yardım eden herkese teşekkür ederim

ayhan_44

ayhan_44

Üye
    Konu Sahibi
gene olmadı arkadaşlar videonun boyutunu 6 mb a kadar küçülttüm faceye giriyom video ekle bölümüne video yükleniyor yazıyor orda takılıyor hiç ilerlemiyo:S

bulutsuzgece

bulutsuzgece

Üye
Başka bir tarayıcı ile deneyebilirsin.
Örneğin; İnternet Explorer kullanıyorsan, bir de Google Chrome yada Mozilla Firefox ile dene...
Bir de şu var; yüklediği halde ilerlemiyor gibi görünüp sonlara doğru birden dolabiliyor o yükleme kutusu...
O yüzden her ne kadar ilerlemese de, 5-10 dakika kadar bekleyip sonradan ilerleyip ilermeyeceğini gözlemle.
Ama öncelikle, söylediğim gibi farklı bir tarayıcıyı dene...

ayhan_44

ayhan_44

Üye
    Konu Sahibi
Başka bir tarayıcı ile deneyebilirsin.
Örneğin; İnternet Explorer kullanıyorsan, bir de Google Chrome yada Mozilla Firefox ile dene...
Bir de şu var; yüklediği halde ilerlemiyor gibi görünüp sonlara doğru birden dolabiliyor o yükleme kutusu...
O yüzden her ne kadar ilerlemese de, 5-10 dakika kadar bekleyip sonradan ilerleyip ilermeyeceğini gözlemle.
Ama öncelikle, söylediğim gibi farklı bir tarayıcıyı dene...

teşekkürler deneyecem

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt