Corrupt
Üye
Facebookta Capslere Kolay Bakma Yöntemi (Capsli Anlatım)
Arkadaşlar (bir elin 5 parmağını geçmez ama
) facebooktaki sayfaların capslerine bakarken bir kolay yöntem buldum. Oupeng'imle resimli anlatımıma start veriyorum.
öncelikle, Oupeng veya Opera'mızı açıyoruz.
Sonra Faceye giriyoruz.
Sonra beğendiğimiz bir caps sayfasına giriyoruz.
Sonra Bir caps'e giriyoruz.
İşte anlatımımız burası için. Caps önizlemesinin üzerine geliyoruz ve 1 ' e basıyoruz. Ve görüntüyü aç diyoruz.
Evet. Capsimiz şu an m.ak.fbcdn.net üzerinden görünüyor:
---
Url yerine giriyoruz. Res im urlsinin son harflerine doğru.
Bakınız orda bllmemne bilmemne 'a'.jpg yazıyor. Bir caps daha verelim: ( O göstermek istediğlm a harfini boyadım.)
İŞTE O GöSTERDİĞİM A HARFİNİ SİLİP YERİNE O YAZIYORUZ SONRA DA ENTER VEYA GİT'E BASIYORUZ:
Evet. Resmimlz tam boy olarak geldi. Capse bakıyoruz, çok beğenirsek sayfanın alt tarafından kaydet'e tıklıyoruz.
Bu sadece capslere özgü bir şey değil. Facebooktaki tüm resimlere bunu uygulayabilirsiniz. Bu lşlem genellikle 'tam boyut görme'ye tıklayınca lndirmek zorunda kalınmasına çözüm olabilir.
İyi forumlar, yorumlarınızı bekliyorum.
) facebooktaki sayfaların capslerine bakarken bir kolay yöntem buldum. Oupeng'imle resimli anlatımıma start veriyorum.öncelikle, Oupeng veya Opera'mızı açıyoruz.
Sonra Faceye giriyoruz.
Sonra beğendiğimiz bir caps sayfasına giriyoruz.
Sonra Bir caps'e giriyoruz.
İşte anlatımımız burası için. Caps önizlemesinin üzerine geliyoruz ve 1 ' e basıyoruz. Ve görüntüyü aç diyoruz.
Evet. Capsimiz şu an m.ak.fbcdn.net üzerinden görünüyor:
---
Url yerine giriyoruz. Res im urlsinin son harflerine doğru.
Bakınız orda bllmemne bilmemne 'a'.jpg yazıyor. Bir caps daha verelim: ( O göstermek istediğlm a harfini boyadım.)
İŞTE O GöSTERDİĞİM A HARFİNİ SİLİP YERİNE O YAZIYORUZ SONRA DA ENTER VEYA GİT'E BASIYORUZ:
Evet. Resmimlz tam boy olarak geldi. Capse bakıyoruz, çok beğenirsek sayfanın alt tarafından kaydet'e tıklıyoruz.
Bu sadece capslere özgü bir şey değil. Facebooktaki tüm resimlere bunu uygulayabilirsiniz. Bu lşlem genellikle 'tam boyut görme'ye tıklayınca lndirmek zorunda kalınmasına çözüm olabilir.
İyi forumlar, yorumlarınızı bekliyorum.
olsun benlm anlatımımı daha güzel