• Üye Haberleri - İncelemeleri bölümümüzde sadece üyelerin kendi yazdığı haberler ve oluşturduğu incelemelere yer verilmektedir. Haber kaynaklarından veya farklı bir kategoriden, birebir alınan içerikler paylaşılamaz.

Facebook'a Ulaşılamıyor! Peki, Ama Açılmamasının Nedeni Ne? ( Login.facebook.com )

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Doğuş Pertez

Doğuş Pertez

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
Facebook'a Ulaşılamıyor! Peki, Ama Açılmamasının Nedeni Ne? ( Login.facebook.com )
Facebook’un üye giriş sayfası olan login.facebook.com sayfasına, sabaha karşı 5 sularından itibaren ulaşılamaz oldu. Diğer tüm sayfalara girilebilen ( Video, Hayran Profilleri, Gruplar ), ancak sadece üye girişi yapılamayan site hakkında henüz bir açıklama yapılmadı. Birçok kitlenin konuştuğu konu ise Facebook’un Türkiye üyelerine kapandığı veya girişinin artık ücretli olduğu doğrultusunda. Biz bu iddialara inanmayarak login.facebook.com adresine ulaşılamama nedeninin bir sorundan, bir saldırıdan veya güvenlik açığından dolayı girişin engellendiğini savunuyoruz.

Eğer sizde Facebook'a girmek istiyorsanız DNS ayarlarınızı 4.2.2.1 olarak değiştirip, siteye giriş yapabilirsiniz.

selimakyazi61

selimakyazi61

Üye
ben 2 kere gırdım otomatık acılıyordu sıfre ıstemıyordu sonra cıkıs dedım bı baktım acılmıyor delı oldumm bu nasıl ıs arkadas yaaa

kum kзđiśi

kum kзđiśi

Üye
İnşallah en kısa zamanda gelir ,, açılmıyor olması bi çok insanın sinirini bozuyor :)

kacaksevgilim

kacaksevgilim

Üye
bu şehir efsanesinden bıktım usandım artık.Yeterki olağan dışı birşeyler olsun hemen paralı olacak paralı olacak.Olsada kurtulsak be bune böyle :@

selimakyazi61

selimakyazi61

Üye
ben sımdı ıngılızce sayfasından uye oldum ve acıldı
yenı uyelık yapınca yanı ama hala kendı hesabıma gıremıyorum

Doğuş Pertez

Doğuş Pertez

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
Şu an login.facebook.com sitesine ulaşamayan tek ülke biziz. Ancak sunucularda hata yaşanmış olabilir.

dj_tek_lee

dj_tek_lee

Üye
cep telefonum üzerinden girebiliyorum bi sorun yok ama PC de n olmuyor:S
bağlantıdan olsa telefonumdan da giremem...

selimakyazi61

selimakyazi61

Üye
ben suanda baska sıteer uzerınden gırıs yapıyorum gırebılıyorum ama hala normal olarak gıremıyorum

sell67

Üye
cepten gırınce skyfıre dan daa dorusu dıgerlernden olmuyor :D guzel bı seklde gırıo wıdeo ızlenıor hersey yabılıo ama dıgerlernden opera we normal nokıa web browserdan gırılmıo :D

dj_tek_lee

dj_tek_lee

Üye
aynen bende skyfire dan giriyorum herşey oluyor ama diğerlerinden olmuyor...:S
face e bi halley oluyoo :D:D:d::allalla:

Doğuş Pertez

Doğuş Pertez

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
aynen bende skyfire dan giriyorum herşey oluyor ama diğerlerinden olmuyor...:S
face e bi halley oluyoo :D:D:d::allalla:
Skyfire hosting üzerine kurulu olan bir web tarayıcısıdır. Bilgileri cihazınız üzerinden değil, desteklediği hosttan çeker. Bu yüzden girebilirsiniz.

sell67

Üye
ayrıca pc dende :D ultra surf ıle gırebılrsınz :D

selimakyazi61

selimakyazi61

Üye
aynen bende skfire den gırıyorum bıde farklı sıteler uzerınden gırebılıyorum pc den ktunel mısalı sıtelerden

Doğuş Pertez

Doğuş Pertez

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
selimakyazi61

selimakyazi61

Üye
DAN GIREBILIYORUM DA UYGULAMALAR CALISMIYOR OYUNLAR FILAN

heyooo_xxx

heyooo_xxx

Üye
facebook.com da herhangi bir sorun yok arkadaşlar ben okulun proxy sinden rahatlıkla girebiliyorum paralı olma durumu da yok ama belki youtube ve megaupload da olduğu gibi erişim engelleme vardır ama tamamen erişimi engellemek için yasal bir sebep yok,, proxy değiştirerek girmeyi deneyin bir de:hmmm

kum kзđiśi

kum kзđiśi

Üye
Açıldı sonunda herkeze hayırlı olsun

Noks

Noks

Üye
hani acıldı xS

FQXT

FQXT

Üye
RAHATCA GİRİN : BEN GIRIYOM SUAN :d:

Noks

Noks

Üye
face acıldı :D:D:D

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt