Facebook'a Giremiyorum Acil Yardım

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
tulkas

tulkas

Üye
    Konu Sahibi
Facebook'a Giremiyorum Acil Yardım
Arkadaşlar facebook'a giremiyorum aslında soru-cevap kısmına açacaktım ama oraya düzenli cevap yazan admin veya üyeler yok o yüzden başlık açtım.

Facebook'a giremiyorum telefon ayarlarıyla ilgilidir muhakkak yardımcı olursanız sevinirim

----------Eklendi @ 22:22:34 ---------- Yazıldı @ 20:56:28 ----------

Kimse bana yardım etmeyecekmi ??? :megafon::megafon:

zalbarcan

Üye
yani neden giremiyorsun aciklama yapmamissin cevap bekliyorsun wifi mi 3 g mi nedir yani nerden baglanmaya calisiyorsun ayrica facede calisma vardi yeni bitti mukemmel bi duzenleme yapmislar bu arada ;)

tulkas

tulkas

Üye
    Konu Sahibi
Ha pardon :D

Dışarda ücretsiz faceye giremiyorum

----------Eklendi 15.04.2011 @ 00:56:12 ---------- Yazıldı 14.04.2011 @ 23:54:42 ----------

Ya biri yardım etsin.......:heyo::heyo::heyo::heyo::heyo::heyo::heyo::heyo::heyo:

akdenizx

akdenizx

Üye
arkadaşlar bir üst konuda arkadaşımızın biri bir yöntem geliştirmiş onunla %100 başarılı şekilde giriş yapılıyor..

Tabiki.Dur ben başka biyerde nasıl yapılacağını yazmıştım alıntılayayım.

1-Önce facebook tan kullanıcı adı alıyorsun. Nasıl aldığımı unuttum sanırım hesap ayarlarındaydı.Şimdi denedim bulamadım.
2-Facebook hesap ayarlarında hesap güvenliği/giriş bilgileri açık olsun. Alttaki hesap aktivitelerinin hepsine aktiviteyi sonlandır deyin.
3-Polaringoda facebook hesabı açın girmeye çalışın.Girmeyecektir.Bidaha deneyin yine girmeyecektir.
4-Tekrar pc den face hesabına girin.Girerken polaringodan girildiğini onun sen olup olmadığını falan soracaktır.Hatta arkadaşlarının resimlerini bile soracaktır yada email onayı isteyecektir.Girişi yapın.
5-Facebook hesap ayarlarında hesap güvenliği/giriş bilgileri işlem bitince kapatın ki her faceye girdiğinizde sorup durmasın.
6-Ben bunları yaptım ve polaringodan face chati sorunsuz kullanıyorum.Eğer bu işlemleri yaptınız girmediyse 5-6 saat civarı tekrar deneyin girecektir.Bende gece girmedi sabah denedim oldu.

Uyku sersemi bu kadar anlatabildim.İnşallah anlarsınız |-)|-)|-)

tulkas

tulkas

Üye
    Konu Sahibi
Saol ama ücretsiz faceyi anlatmıyor

akdenizx

akdenizx

Üye
Ben Turkcell kullanmıyorum ancak, Turkcell'de kalktığını söylüyorlar..:bilmm

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Takipçi Satın Al

Üst Alt