Facebook

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

orian

Üye
    Konu Sahibi
Facebook
Arkadaşlar markette dolu facebook uygulamasi var. çoğu 1 mb. Bir tane brezilya portekizcesi dilinde 15 mblik var o da bize gelmez. Microsoftun yaptiği da bir işe yaramaz. Diğer facebooklara giriyorsunuz resmi tam ekran bile göremiyorsunuz. Sohbet yok (ios ve androiddeki gibi). örn: Ios ta facebook 25 mb. Microsoftunki 4 mb. üstelik son güncelleme 15.12.2012. ölme eşşeğim ölme.

Markettekilerin hepsini kullandim sadece facebook hd idare eder o da kötünün iyisi.

*aramizda adam akilli facebook yapacak (en azindan tr için) kimse yok mu ?

IVI-Elia

Üye
kısa sure içerisinde Microsoft Facebook uyg. güncelleyecek..

nokianın ceo su açıklama yapmıştı bunun ile ilgi guncellemesi çıkarılarak düzelçekmiş

pirenuri

Üye
Şimdilik mağazadki The Facebook uygulamasını kullanabilirsin bence çok kullanışlı. Link :

Tepkiler: orian ve NUD
Telefonu kullanamıyorsanız çöpe atın.

Tepkiler: salda15
güzel gerçekten teşekkürler

orian

Üye
    Konu Sahibi
Derken?

- - - Eklendi - - -

Şimdilik mağazadki The Facebook uygulamasını kullanabilirsin bence çok kullanışlı. Link :

ÇOK SAĞOL BENDE FACEBOOK HD Yİ KULLANIYORDUM İNŞALLAH GÜNCELLEME GELİR DE RAHATLARIZ ESKİDEN BERİ WINDOWS PHONE KULLANIYORUM TEK YAŞADIĞIM SORUN FACE O DA HALLOLACAK İNŞ.

Ben program yüklemedim koskoca İE var oradan giriyorum gayette iyi herşeyi karşılıyor ne gerek var böyle bir sürü programa

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...