Facebook Yardım

Sponsorlu Bağlantılar

OozyStaw

OozyStaw

Üye
    Konu Sahibi
Facebook Yardım
Arkadaşlar iyi geceler şimdi ben mesajlaşmadan Facebook a giriyorum önce online olan kişiler görünüyor mesaj attıktan sonra online kişiler kısmında aktif kimse yok diyor yardımcı olursanız sevinirim tel yeniden başlatıyorum ve hesabı eşitliyorum yine de düzelmiyor birde Gdr2 yi daha yapamadım 2 gündür telefonu denetle diyorum telefonunuz günceldir diyor ama gdr2 yüklemedim bu gün market kısmında erişim noktası,ekran dokunma ,ekstra tarzı güncellemeler vardı yaptım onları

DeEenzameMan

DeEenzameMan

Üye
Bağlantidan olabilir yada sohbeti kapat, yeniden aç

OozyStaw

OozyStaw

Üye
    Konu Sahibi
olmuyor her şeyi kapatıp açtım

merlin19

merlin19

Üye
Şimdi hocam o iş karışık ben detaylı anlatayım sen oku aynının tıpkısını yap bu konuda 6 aydan fazladır kurcalamaktan telefonun uzmanı oldum :)

Öncelikle Bu telefonda ( Windows phone 7.x ve Wp 8 ) lerde Malum Microsoft Hesabı denilen Birşey var Bu şey sizin Telefon rehberiniz ve uygulamalarınız ve hatta çoğu hatayı skydriveye depolayan bir ajan gibi.

Şimdi diyelim 4 tane facebook hesabın var örnek 3 tanesini açıyorsun sohbet çalışıyor ama sana gıcıklık gibi 1 facebook ısrarla sohbeti açmıyor gprs gir çalışmaz wifi gir çalışmaz telefonu kapat aç çalışmaz neyi denersen dene açılmaz. sorun şu sevgili kardeşim. Olayşu 10 tanede farklı facebook hesabın olsa Sohbet olayını o tek hesap olan Microsoft Hesabı üzerinden açıyor yani hesapların sohbetini farklı farklı açmıyor ondan kaynaklı bu sorun yapman gereken önce telefondan facebook hesabını kaldır sonra msn yi aç ama msn adresin telefondaki Microsoft hesabından farklı olsun çünki Microsoft hesabı olan maili Msn listene eklicen şimdi yapman gerekenler şunlar ms hesabını diğer msn ekledin herşey normal ms hesabının msn sini normal msn olarak açtın yeni eklediğini kabul ettin sonra msnyi kapattın zaten ms hesabını açtığında Msn sana uyarı verecek 2 farklı yerde oturum açtınız diye :)

msnyi kapattık çıktık şimdi hotmail.com yada outlook.com girdik Microsoft hesabı ile giriş yaptık diğer yerden msn den diğer maili açtık web üzerinden + telefondan zaten MS hesabınız açık ve msn baktığınızda online olur hep..
şimdi web üzerinde profile geç sağda isminin olduğu yerde sohbet balonu var orada diğer oturumlar yada ona benzer bişiler var oradan facebooku aktif et eğer orada facebook görünmüyorsa facebook hesabını ms ye bağlamamış demektir oradaki bölümlerde ayarlarda hesap bağlama var facebook hesabını oradan bağla eğer daha önceden bağladın ve sohbet açılmıyorsa facebooka gir açılmayan hesaba yani uygulamalarda microsoft var onu oradan kaldır komple MS hesabına geç oradaki hesabıda kaldır sonra sitelerden çıkış yap telefondan facebooku açsana uygulama sohbeti açayımmı diye sorar aç dediğinde web sayfasına atar user + şifreni girdiğinde izin ver falan der yada direk o bölüm kaybolur biraz bekle sohbeti aç ayarlarına gir orada facebook sohbet açıkmı diye bak zaten sohbete girdiğinde kişiler gelir az bekleyince..

biraz karışık oldu ama ben detaya girdim :)

kısa öz : MS hesabının maili ile hotmail.com a gir profile geç orada facebook var orada o sekme açıksa aç de o sekme yok ise hesabı bağlamamıştır sen bağla orada görürsün daha olmazsa sohbeti açılmayan hesapla facebooka gir uygulamalarda Microsoftu bul komple sil engelleme haaa sil:) sonra komple sitelerden çıkış yap telefondan web sitesine gir m.facebook.com orada açık facebook varsa mümkünse oturumu kapat de genelde sohbet oradan sapıtıyor sonra onu kapatınca telefona facebook hesabını ekle yerinden ekle açıldığında seni direk web sitesine microsoft logolu yere yollar faceni açınca yani web üzerinden oturum açtırıyorsa sohbete bağlan dediğinde onlara izin ver olay tamam soyfa kapandımı zaten sohbet olayı açılır..

yapamazsan söyle video çekecem

BYFECI

BYFECI

Üye
Öyle şeyler olur kardesim facebook un hatası.

merlin19

merlin19

Üye
Facenin hatası değil hocam sorun MS de nkaynaklı 5 hesabım var 4 ünü açıyor 1 tanesini açmıyordu :) çok uğraşmıştım sonra olayın ms hesabı üzerinden döndüğünü fark ettim şimdi sorun olmuyor çoğu insan yeni facebook eklediğinde telefonun web browseri açık oluyor ve orada farklı facebook hesabı açıksa ondan yapıyor çıkış yaptıysa ordan zaten eklediği hesabı açması için kullanıcı adını ve şifresini istiyor ama başka hesap açıksa sayfa direk kapanıyor :) o dediğimi yapsın sorun kalmaz.

Takipçi Satın Al

Üst Alt