facebook yardım

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Bozkurt_28

Bozkurt_28

Üye
    Konu Sahibi
facebook yardım
resimleri tam boyut açan bir face uygulaması yada tarayıcı bilen varmı

ia.phlvn

ia.phlvn

Üye
Opera ;)

marist

marist

Üye
Facebook'un kendi uygulaması var.

Bozkurt_28

Bozkurt_28

Üye
    Konu Sahibi
opera tam açmıyo facebook kendi uygulamasıda çok ağır çalışıyo

Emrgncy

Emrgncy

Üye
Uc browser yükle
tam boyut açıyor

fuathan

Üye
beyler yeri değil ama bu nokia 700 ü bilirsiniz web tarayıcısında yazıları felan iki parmakla büyütülüyo 5800 da neden olmuyo

Emrgncy

Emrgncy

Üye
beyler yeri değil ama bu nokia 700 ü bilirsiniz web tarayıcısında yazıları felan iki parmakla büyütülüyo 5800 da neden olmuyo

Nokia 700 kapasitif multi touch ekran, yani iki parmağın dokunuşunu aynı anda algılıyor,
5800 rezistif ekran sadece tek parmağın hareketini algılar, zaten çalışma prensibi dokunmatikten ziyade basmatiktir. Ekrana hafif bastırman gerekir. Hatta belli bir kullanımdan sonra çöktürmatik oluyorlar :ehe

ia.phlvn

ia.phlvn

Üye

Nokia 700 kapasitif multi touch ekran, yani iki parmağın dokunuşunu aynı anda algılıyor,
5800 rezistif ekran sadece tek parmağın hareketini algılar, zaten çalışma prensibi dokunmatikten ziyade basmatiktir. Ekrana hafif bastırman gerekir. Hatta belli bir kullanımdan sonra çöktürmatik oluyorlar :ehe

çöktürmatik :d: güzel tabir :ehe

0yLesineBiri

0yLesineBiri

Üye
operada resim üzerinde tıklayip aç deyip resmi açtıktan sonra adres çubuğuna tıklayip resmin uzantısından önce bir a harfi var onu n yapınca resim kocaman oluyo . Daha önce verildimi bilmiyorum küçük bir anektot olarak aktarıyim dedim :) (facede oluyo başka sayfalarda bilmiyorum )

37berk37

37berk37

Üye
Operanın ayarlarından mobile ı desktop yaparsan resimler büyicektir ;)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Takipçi Satın Al

Üst Alt