sekajmer
Üye
Facebook, Windows Phone' da olsun diyorsan gel
Merhaba arkadaşlar,
Bildiğiniz gibi resmi Facebook uygulaması Windows Phone için yok gelişmeler nedir gelecek mi gelmeyecek mi bilmiyorum ama bir şeyler yapabiliriz mutlaka.
Yetkili birinin mail adresine mail atabiliriz. Eğer bir fikriniz varsa gerçekten uğraşalım çok gerekli bir uygulama Microsoft bir Facebook uygulaması yapmış fakat yeterli değil.aynı zamanda Rudy Huyn bu işe el atsa gerçekten süper bir uygulama çıkarabilir. İnstagram resmi olarak çıksa bile Rudy Huyn'ın yaptığı uygulama resim indirme özelliği var yine kullanılacaktır. Tabi reklamsız ve her özelliklerini tam olarak kullanabilmemiz için para ödememiz gerekiyor.
ne yapabiliriz bilmiyorum fikirlerinizi bekliyorum.
gelsin artık Facebook!
Bildiğiniz gibi resmi Facebook uygulaması Windows Phone için yok gelişmeler nedir gelecek mi gelmeyecek mi bilmiyorum ama bir şeyler yapabiliriz mutlaka.
Yetkili birinin mail adresine mail atabiliriz. Eğer bir fikriniz varsa gerçekten uğraşalım çok gerekli bir uygulama Microsoft bir Facebook uygulaması yapmış fakat yeterli değil.aynı zamanda Rudy Huyn bu işe el atsa gerçekten süper bir uygulama çıkarabilir. İnstagram resmi olarak çıksa bile Rudy Huyn'ın yaptığı uygulama resim indirme özelliği var yine kullanılacaktır. Tabi reklamsız ve her özelliklerini tam olarak kullanabilmemiz için para ödememiz gerekiyor.
ne yapabiliriz bilmiyorum fikirlerinizi bekliyorum.
gelsin artık Facebook!
ne gerekiyorsa yapalım
Facebook/MS ortak çalışması ve maalesef hala beta aşamasında. İnşallah ben seneye evlenmeden önce betadan çıkacak
Onun dışında benim açtığım bir konu vardı. MS'in facebook uygulaması için önerileri topladığı bir sayfa. Açtığım konulardan bulun zaten fazla yok. O sayfaya girip önerinizi yazabilir ya da yazılmış önerilere oy verebilirsiniz. Ayrıca tabi ki de uygulama içinden geri bildirim yapın. Ben de sürekli yapıyorum.