Facebook, Windows Phone' da olsun diyorsan gel

Sponsorlu Bağlantılar

sekajmer

sekajmer

Üye
    Konu Sahibi
Facebook, Windows Phone' da olsun diyorsan gel
Merhaba arkadaşlar,
Bildiğiniz gibi resmi Facebook uygulaması Windows Phone için yok gelişmeler nedir gelecek mi gelmeyecek mi bilmiyorum ama bir şeyler yapabiliriz mutlaka.
Yetkili birinin mail adresine mail atabiliriz. Eğer bir fikriniz varsa gerçekten uğraşalım çok gerekli bir uygulama Microsoft bir Facebook uygulaması yapmış fakat yeterli değil.aynı zamanda Rudy Huyn bu işe el atsa gerçekten süper bir uygulama çıkarabilir. İnstagram resmi olarak çıksa bile Rudy Huyn'ın yaptığı uygulama resim indirme özelliği var yine kullanılacaktır. Tabi reklamsız ve her özelliklerini tam olarak kullanabilmemiz için para ödememiz gerekiyor.
ne yapabiliriz bilmiyorum fikirlerinizi bekliyorum.
gelsin artık Facebook!

_asabiii_

_asabiii_

Üye
sonuna kadar arkandayım ortak :) ne gerekiyorsa yapalım

sekajmer

sekajmer

Üye
    Konu Sahibi
Ben durmadan şikayet et/sorun bildir kısmından dile getiriyorum takmıyorlar geride dönmüyorlar olumlu yada olumsuz

ÖEY

ÖEY

Üye
Arkadaşlar şu andaki uygulama zaten resmi uygulama :D Facebook/MS ortak çalışması ve maalesef hala beta aşamasında. İnşallah ben seneye evlenmeden önce betadan çıkacak :kıskıs: Onun dışında benim açtığım bir konu vardı. MS'in facebook uygulaması için önerileri topladığı bir sayfa. Açtığım konulardan bulun zaten fazla yok. O sayfaya girip önerinizi yazabilir ya da yazılmış önerilere oy verebilirsiniz. Ayrıca tabi ki de uygulama içinden geri bildirim yapın. Ben de sürekli yapıyorum. :oke:

respection123

Üye
Türkçe yapsaydılar bari az zevk alırdık

sekajmer

sekajmer

Üye
    Konu Sahibi
Arkadaşlar şu andaki uygulama zaten resmi uygulama :D Facebook/MS ortak çalışması ve maalesef hala beta aşamasında. İnşallah ben seneye evlenmeden önce betadan çıkacak :kıskıs: Onun dışında benim açtığım bir konu vardı. MS'in facebook uygulaması için önerileri topladığı bir sayfa. Açtığım konulardan bulun zaten fazla yok. O sayfaya girip önerinizi yazabilir ya da yazılmış önerilere oy verebilirsiniz. Ayrıca tabi ki de uygulama içinden geri bildirim yapın. Ben de sürekli yapıyorum. :oke:

hayır ya resmi uygulama o kadar kötü olamaz beta diyeceksiniz tam sürümü de gördük . Daha bildirim sorununu çözemediler.

KenanK

KenanK

Üye
şahsi fikrim birileri twitter dan Rudy Huyn e yazıp durumu bildirmesi lazım. tabiki çoğunluk lazım bunun için birazda. bence çok iyi bir program yapar...

sekajmer

sekajmer

Üye
    Konu Sahibi
şahsi fikrim birileri twitter dan Rudy Huyn e yazıp durumu bildirmesi lazım. tabiki çoğunluk lazım bunun için birazda. bence çok iyi bir program yapar...

mükemmel bir fikir !
ben twitterda yeniyim o yüzden tag açmaktır şudur budur pek kullanamıyorum rudy huyn'ın profiline nasıl yazıyoruz

- - - Eklendi - - -

Yazalım bakalım yapsın adınıda verelim :D 6book :D:D

yeminli06

yeminli06

Üye

hayır ya resmi uygulama o kadar kötü olamaz beta diyeceksiniz tam sürümü de gördük . Daha bildirim sorununu çözemediler.

Tam sürümü betada test edilip oradan tam sürüme geçiyor zaten

smltrl

Üye
Bikdirimden başka ne sorunu var ki

FeRhAt0152

FeRhAt0152

Üye
başlığı değiştirin çok yanıltıcı

smltrl

Üye

sekajmer

sekajmer

Üye
    Konu Sahibi

bildirim + yoruma yanıt verme özelliği yok + mesajlar anlık değil sayfayı yenile demen gerekiyor (beta sürümünde biraz gelişmiş)+ toplu mesajlaşma yok
yeterli sanırım

Üst Alt