Facebook ve Youtube güncellemeleri hakkında bilgi

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
seytan_avcisi

seytan_avcisi

Üye
    Konu Sahibi
Facebook ve Youtube güncellemeleri hakkında bilgi
Son güncellemelere o kadar hayran kaldımki bunun için bir konu açıyorum :)

Facebook ve son güncelleme ile gelenler:

+Sohbetten resim gönderme kolaylaştırılmış
+sohbet kısmı mesajlaşmadaki gibi baloncuk içine alınmış
+Facebook widgeti küçültülmüş ve daha şık olmuş
+hızlandırılmış
+araç çubuğundaki stabilite artmış

Youtube ve son güncelleme ile gelenler:
+facebooktaki gibi araç çubuğu eklenmiş
+java telefonlardkinden bile basit duran saniye çubuğu android kalitesine kavuşturulmuş
+seçenekler dikey görünüme kavuşturulmuş
+abone olduğunuz kanalların yüklediğii videolara daha çabuk ulaşılabiliyorsunuz.
+daha önce izlediğiniz kanallara göre youtube benzer videolar öneriyor

En son güncellemeler 2.3 üzerinde çalışıyor.

navti

navti

Üye
ben facebooku bilmiyorum ama youtube un son halini pek sevmedim eski arayuze alismisim ve o daha cok hosuma gidiyordu...

ogedayokan

ogedayokan

Üye
Youtube un tek eksigi tus kilitliyken pause etmesi :banghead:

PriZm

PriZm

Üye
Youtube'un yeni arayüzü çok iyi.Tablet arayüzü daha da iyi :)

PriZm

PriZm

Üye
Facebook programını ise ne zaman HTML5 tabanlı yazmayı bırakırlarsa o zaman adam akıllı hızlı çalışacaktır.bazen 70 mb ram yediği bile oluyor :s tarayıcıdan tam sayfa facebook açsam daha az ram yiyor :s

avcitalip

avcitalip

Üye
:tşk:

- - - Eklendi - - -

Facebook programını ise ne zaman HTML5 tabanlı yazmayı bırakırlarsa o zaman adam akıllı hızlı çalışacaktır.bazen 70 mb ram yediği bile oluyor :s tarayıcıdan tam sayfa facebook açsam daha az ram yiyor :s

HTML5 ile ne alakası var ki Ali ? :allalla: HTML5 ile yazmaktan vazgeçemezler çünki artık flash player yok + iPhone'larda flash player yok :evet:

- - - Eklendi - - -

Youtube un tek eksigi tus kilitliyken pause etmesi :banghead:

bencede :ehe ama bence şimdiki hali daha iyi mesela sınıfta youtube'tan bişey izlerken hoca geliyor tak diye kapatıyorum :ehe

seytan_avcisi

seytan_avcisi

Üye
    Konu Sahibi
Aslinda google'a bununpa ilgili bir mail atsak ben uygulamadan ciktigimda veya kilitledigimde sesin calmasini cok istiyorum

ogedayokan

ogedayokan

Üye

- - - Eklendi - - -

HTML5 ile ne alakası var ki Ali ? :allalla: HTML5 ile yazmaktan vazgeçemezler çünki artık flash player yok + iPhone'larda flash player yok :evet:

- - - Eklendi - - -

bencede :ehe ama bence şimdiki hali daha iyi mesela sınıfta youtube'tan bişey izlerken hoca geliyor tak diye kapatıyorum :ehe

Bende aksine istemiyorum yatarken yada trende ise giderken muzik acip tus kilitleyip cebimde dinlemek istiyorummm

avcitalip

avcitalip

Üye

Bende aksine istemiyorum yatarken yada trende ise giderken muzik acip tus kilitleyip cebimde dinlemek istiyorummm

kesinlikle bence yeni versiyonda 2 seçenek olmalı ama biz mail atsak bile bizi tınlamazlar:evet:

Symbianize

Symbianize

Üye
Bunlar 1 aydir iosta :ehe

PriZm

PriZm

Üye

- - - Eklendi - - -

Facebook HTML5 ile yazıldı.Dalvik ve Java tam kullanmıyor.ve java-Dalvik'in yanında çok yavaş kalıyor.

PriZm

PriZm

Üye
Youtube ve Facebook'un bu arayüzleri iPhone ile aynı zamanda geldi.aynı görsellik çoktan vardı zaten.

• Beğen
Tepkiler: seytan_avcisi
PriZm

PriZm

Üye
Güncellenme tarihine bakınız:

seytan_avcisi

seytan_avcisi

Üye
    Konu Sahibi
Yani google kendi sisteminden once iosa mi cikarcak.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt