Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
nasıl desteklemiyor babalar gibi oynatıyor 5800 v50 de kullanıyorum
--------------- Ekleme ---------------
indirip kurduğunuzda ingilizce uyarı alacaksınız ülkenizde desteklenmiyor diye araştırıp bulun dosyası söylenen yere atıp çalıştırın olacaktır
ben yaptım fakat üzerinden zaman geçti nereden bulduğumu unuttum
illem bir eksiklik çıkarıyorlar zaten.. bizleri kendilerine bağlıyor bu herifler
mavi_seyytan
Üye
mrb arkadaşlar benim 5800 dan m.facebook adresinden net e giriyrum fakat hiç bir resim göremiyorum ayrıca videoları nasıl görebilicez konu hakkında bilgilendirrmisiniz teşekkürler herkese.
punqermojo
Üye
ya skyfre yükleyin sertifika hatası derse seretifikalayoın kolay gelsin
yasayanceset
Üye
dd
mhmmt-57
Üye
Çok Teşekkürler UstaFacebook tan video bile izleyebiliyorum.
yunus_yon
Üye
teÅekkürler
dely1shey
Üye
flashlite_3.1(4) sımdı ındrdım bu sıteden ve facebookta vıdeo ızleyebılıyorum denedım
bybilal
Üye
teşekkürler
kingofweb
Üye
Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
arkadaşlar face'e giriş yapıp bu adrese gidin sohbet çıkıyor
bi teşekkür yeter.
Bende Nokia C6 var face ten video izlenmıyor flash sorunu cıkıyor. senin bu yorumunu okudum. flashlite_3.1(4) indirdim face ten video izliyorum diye yazmışsın. Bana da bir yardım edersen sevinirim nasıl yaptın benim cihaz symbian OS9.4 s60 rel5 sistemi n97 ile aynı sanırım.
Dostum programı şimdi indirdim denedim süper birşey face te ilk defa video izleyebildim ayrıca her turlu format var genel site mobil site dokunmatik site filan çok güzel. genel siteye girdiğimde video için yine flash güncelleme istiyor ama diğerlerinde izleniyor. Fakat diğerlerinde de bazı videolarda sorun cıkarıyor açılamadı diyor veya kısmen açılıyor deyip sadece ses çıkıyo görüntü gelmiyor oda düzelirse face olayını tamamen çözmüş olurum. Acaba flashlite 3.1 in faydası varmı onada cevap alırsam süper olacak. Ellerine sağlık.