Facebook v.1.00 [ 360x640 S60v5 Nokia 5800 XpressMusic - N97 Java Uygulama]

Sponsorlu Bağlantılar

draw1907

draw1907

Üye
bu nokia'nın kendi uygulamarı var twitter ve facebook bitane daha vardı onunla bağlanan varmı facebooka?

eerdogan85

eerdogan85

Üye
En iyisi SkyFire artık s60 5th desteğide var yani 5800 türü telefonlar için harika.

pffmoruk123

Üye
skyfire vardı bende 1 hafta çalıştı.dahada giremiyorum wireles tan feysbuka fln ..
nokia 5800 !

aran213

Üye
güzel

serious03

Üye
skyfire ı uzun süredir kullanıyorum 5800 var bende ve videoları ii gösteriyo

mackamcm

Üye
nerden yüklicez

mrcorbaci

Üye
skyfire.com adresinden indirebilirsin

mafia888

mafia888

Üye
skyfire acıyor ama 5800 desteklemiyor s60 3rd destei var

nasıl desteklemiyor babalar gibi oynatıyor 5800 v50 de kullanıyorum

--------------- Ekleme ---------------

indirip kurduğunuzda ingilizce uyarı alacaksınız ülkenizde desteklenmiyor diye araştırıp bulun dosyası söylenen yere atıp çalıştırın olacaktır
ben yaptım fakat üzerinden zaman geçti nereden bulduğumu unuttum

--------------- Ekleme ---------------

http://www.maxicep.com/symbian-v9-4...4-3-2-1_3001-sorununa-kesin-cozum-340275.html
sitede varmış buyrun skyfire sorununa çözüm

the.yunus

the.yunus

Üye
illem bir eksiklik çıkarıyorlar zaten.. bizleri kendilerine bağlıyor bu herifler

mavi_seyytan

Üye
mrb arkadaşlar benim 5800 dan m.facebook adresinden net e giriyrum fakat hiç bir resim göremiyorum ayrıca videoları nasıl görebilicez konu hakkında bilgilendirrmisiniz teşekkürler herkese.

punqermojo

Üye
ya skyfre yükleyin sertifika hatası derse seretifikalayoın kolay gelsin ;)

yasayanceset

Üye
:d:d:d:d

mhmmt-57

Üye
Çok Teşekkürler UstaFacebook tan video bile izleyebiliyorum.

yunus_yon

Üye
teşekkürler

dely1shey

Üye
flashlite_3.1(4) sımdı ındrdım bu sıteden ve facebookta vıdeo ızleyebılıyorum denedım

bybilal

bybilal

Üye
teşekkürler

kingofweb

kingofweb

Üye

arkadaşlar face'e giriş yapıp bu adrese gidin sohbet çıkıyor
bi teşekkür yeter.

-alikan-

-alikan-

Üye
flashlite_3.1(4) sımdı ındrdım bu sıteden ve facebookta vıdeo ızleyebılıyorum denedım

Bende Nokia C6 var face ten video izlenmıyor flash sorunu cıkıyor. senin bu yorumunu okudum. flashlite_3.1(4) indirdim face ten video izliyorum diye yazmışsın. Bana da bir yardım edersen sevinirim nasıl yaptın benim cihaz symbian OS9.4 s60 rel5 sistemi n97 ile aynı sanırım.

Dostum programı şimdi indirdim denedim süper birşey face te ilk defa video izleyebildim ayrıca her turlu format var genel site mobil site dokunmatik site filan çok güzel. genel siteye girdiğimde video için yine flash güncelleme istiyor ama diğerlerinde izleniyor. Fakat diğerlerinde de bazı videolarda sorun cıkarıyor açılamadı diyor veya kısmen açılıyor deyip sadece ses çıkıyo görüntü gelmiyor oda düzelirse face olayını tamamen çözmüş olurum. Acaba flashlite 3.1 in faydası varmı onada cevap alırsam süper olacak. Ellerine sağlık.

japonemre06

Üye
________

sprintr

Üye
opera miniden face'e girin o zaman oynatır...

Üst Alt