facebook surekli online gorunuyorum yardim lutfen

Sponsorlu Bağlantılar

berkay_zm

berkay_zm

Üye
    Konu Sahibi
facebook surekli online gorunuyorum yardim lutfen
arkadaslar facebookta surekli online gorunuyorum. cikis yapiyorum yine online im. disarda wifi kapali veri agi kapali yine cevrimiciyim. binun cozumu yok mu. bir de ebuddy yuklu telefonumda ama oturum kapali onda da. cok canimi sikiyor acikcasi...

yakup_281

yakup_281

Üye
facenin android prosuna gir sohbet blumunu aç menü yani seçenekleri açan tuşa bas orda offline ol yazıyor

berkay_zm

berkay_zm

Üye
    Konu Sahibi
denedim onu da... sonuc ayni...

aykut831

Üye
Cep telefonundan facebook chat e bağlanıyorsan ondan kaynaklanıyor.Face hesabından telefonunda hangi uygulamayı kullanıyorsan facenin uygulamalar bölümüne girip o uygulamayı kaldırırsan eski haline döner ama o zamanda telefondan chat yapamazsın.

serif55

serif55

Üye
Kardeşim facebook hesabını kullanmak isteyen bi program yüklemişsin telefonuna ilk önce ebuddy yi kaldırmayı dene, bende im+ messenger ı yüklemiştim program açık değilken bile beni online gösteriodu gerçi bu konuda bilgilendirme yaptı da işte bazen can sıkıcı olduğu için kaldırdım malesef, sende bi programı kaldırmayı dene daha sonra garanti olsun diye pc den facebook a bağlanıp uygulamalar bölümüne bi göz at herhangi bi farklılık varsa değiştir ;)

Üst Alt