Facebook Sayfa Sahiplerinin Dikkatine !

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

celibar

Üye
    Konu Sahibi
Facebook Sayfa Sahiplerinin Dikkatine !
Arkadaşlar aşağıdaki yazıya benzer yazılar ile karşılarsanız sakın itibar etmeyiniz.eğer aşağıda yazılanları uygularsanız sayfanızı elegeçirmek isteyenleri facebook sayfanıza yönetici yaparsınız ve sayfanız başkaları tarafından ele geçilir.
UYARI:aşağıdaki yazılanları sakın uygulamayınız!!!
Not:konu sayfa sahiplerini uyarma amacı ile açılmıştır.
Not:eposta adresi güvenlik nedeniyle kaldırılmıştır.facebook sayfalarında birden fazla eposta hesabı dolaşıyor.

Tepkiler: Trackmania ve Revengeful
çok geç ben o şekilde sayfamı kaybettin keşke daha önceden bu yazı yazılsaydı

teşekkürler.. bende bir sayfa yapmak istiyorum ama bi yandanda uğramak istemiyorum.. benim gibi bir yönetici daha olsa paylaşımlarda bana çok yardımcı olur.. yapacağım sayfada sadece rap ve komedi olacak.. yardımcı olmak isteyenler özel mesaj atabilir

Facebook Türkiyenin resmi mail adresi
olan e-posta adresini yazıp Değişiklikleri Kaydet butonuna basıyoruz ve 10 dakika içerisinde gizli adminler ortaya çıkıyor , kolay gelsin.

Demişsin Peki Bu Resmi Mail Adresi Ne ? Onuda Paylaşsan Süper Olacak

celibar

Üye
    Konu Sahibi
o eposta adresi sayfayı ele geçirmek için oluşturulmuş SÖZDE Facebook Türkiyenin resmi hotmail adresidir.eğer böyle bir yazı ile karşılaşırsan hangi eposta adresi olursa olsun farketmez sakın o eposta adresini yukarıda söylenen yöntemle eklemeyin.zaten internette birden fazla eposta adresi dolaşıyor.

Revengeful

Emekli Yönetici
Konu için teşekkürler

Bende Çözüm Sandım Sadece Alt Bölümü Okuyunca

Konu için teşekkürler

Sen Ne Zaman Nereden Çıktın

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...