facebook namus meselesi haline getirmeyin

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
KenJ!

KenJ!

Üye
    Konu Sahibi
facebook namus meselesi haline getirmeyin
birini ekliyorsun okulda geliyor beni nerden tanıyosun niye ekledin beni seviyosun buyüzden hiç tanıdıklarımı eklemiyorum afedersiniz ama hani okunuşunu diyim siz anlayın siz anladınızz yazarken kaçı veririyor ödevçok şey diyirom adam diyor asıl bensenin falan çok alınıyolar namus meselesi haline geitrmeyin eklesen ne olcak ırzınamı geçiyoruz

By_Casparov

By_Casparov

Üye
sitemliyiz? :hmmm

KenJ!

KenJ!

Üye
    Konu Sahibi

pelın_

saçmalıktan başk abişey diyil şu face

• Beğen
Tepkiler: KenJ!

pelın_

saçmalık işte ama seven bi çok arkadaşım va saygı duyarım tabbi

KenJ!

KenJ!

Üye
    Konu Sahibi
saçmalık işte ama seven bi çok arkadaşım va saygı duyarım tabbi
valla ben duvarı herkeze engelledim paylaşıyorum sonradan geri dönüp göreyim diye sevgidiğim şarkıları güldüğüm yazıları videoları paylaşıyorum

pelın_

anladım iyi baklım

By_Casparov

By_Casparov

Üye
haklısın bide hocalar ekliyor çok uyuz oluyom adamalr resmen denetliyor

bu konuda sana katılıyorum kardeşim ama face durdurulamaz bi hızda gelişme gösteriyo ve bunun da önüne geçilebilinecek gibi değil!...

KenJ!

KenJ!

Üye
    Konu Sahibi
bide dogum günleri gidip yüzüne diemiyo facede diyo bi hediye mediye

KenJ!

KenJ!

Üye
    Konu Sahibi

bu konuda sana katılıyorum kardeşim ama face durdurulamaz bi hızda gelişme gösteriyo ve bunun da önüne geçilebilinecek gibi değil!...
bide fakelerden nefret ediyorum çok güzel çıkmışlın falan bi tanıdıgımın fakesini yapmışalr kız çok güzeldi aslında polise şikayet etcen ayıpya hiç gizlilik yok

By_Casparov

By_Casparov

Üye
bide fakelerden nefret ediyorum çok güzel çıkmışlın falan bi tanıdıgımın fakesini yapmışalr kız çok güzeldi aslında polise şikayet etcen ayıpya hiç gizlilik yok

doğru... diyecek bişey yok ama bu sitemlerinle kendini rahatlamayı amaçlıyorsan yap ama eline bişey geçeceğini sanıyorsan yanılıyorsun.. dediğim gibi face büyük bi kitle

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...