Facebook Mobile ' den artık video izlenebiliyor !

Sponsorlu Bağlantılar

LeqendKiLLer

LeqendKiLLer

Üye
    Konu Sahibi
Facebook Mobile ' den artık video izlenebiliyor !
Öncelikle böyle bir konu açıldıysa özür diliyorum . Ama yapılan bir değişikliği sizinle paylaşmak istiyorum . Artık Facebook Mobile ' dende telefonumuzla video izleyebiliyoruz . Telefonunuzla test etmek isterseniz , bir videonun adına tıklatıp açılan pencerede bir daha isime basıp izleyebilirsiniz . Aslında önce telefonunuz videoyu indiriyor , sonra açıyor . Açıldıktan sonrada ister kaydedersiniz , ister kaydetmeden çıkarsınız .

• Beğen
Tepkiler: muhamedi, e1b1, suskun_56 ve 3 diğerleri

bybilal

bybilal

Üye
teşekkürler

punqermojo

Üye
sagolda kardes 0.facebook.com da olmuyor :D video adı çıkmıyır :)

Εthnic

Εthnic

Üye
deneyip yazarim...

--------------- Ekleme ---------------

opera mini ile denedim oluyor.. videonun ustune tikladiginizda videoyu indiriyor...

Evilblood

Evilblood

Üye
evet ben indrip açıyodum videoları ama bazılarını şimdi tekrar denicem :tşk:

black war

Üye
o dediğin 0.facebook ta olmuyor kardeşim nie kontörlerimi yiyim boşuna

Εthnic

Εthnic

Üye
Ewt aynen öyle

--------------- Ekleme ---------------

Ayrıca hep indirip izleniyodu ama wifi gerek

wifi yok ama vodafone cepnet var.. daha once indirilebilindigini bilmiyordum artik ogrenmis oldum..

SilentOne

SilentOne

Üye
ama bnde hepsi değil bazılarını açıyor

bfgbfg

bfgbfg

Üye
Bize gelmedi o ...

sami1234

Üye
ben 0.facebook.com adresinden giriyorum ne sohbet ediliyor ne video izleyebiliyorsun nede fotograflara bakıyosun...Bence adamlar video yerine sohbet şeyini katsalarmış daha iyi olurmuş bence:hmmm

lokella

lokella

Üye
bazı videolarda görüntü gösterilemiyor bende sadece ses geliyor...

dostumgeorge

Üye
bende daha önce oluyodu videoya tıklayında telefona kayıt oluyodu ve izleyebiliyodum ama şimdi olmuyo sorun ne olabilir...

ilo53

ilo53

Üye
ben gırdım ındırdım ama telefon vıdeo acılıyo goruntu sıyah

ŞenolTÜRK

ŞenolTÜRK

Üye
n97 kullanıyorum bolt la coğu siteden video izliyorum

|.DesertEagle.|

|.DesertEagle.|

Üye
O zaman bende şöyle bir açıklamayla yardımcı olayım. o.facebook.com facebook mobile'ın kısıtlanmış versiyonudur. Ordan zaten resim video ve benzeri şeyler izliyemiyoruz. m.facebook.com mobile facebooktur. Bunun amacı ise facebook'u küçültüp w-lan üzerinden bağlananlara kolaylık sağlamak. telefonunuzda da girebilirsiniz ben bir kaç kere yaptım mesela www.maxicep.com'a telefondan girmek gibi birşey yani ekran boyutları felan orjinal oluyor. hatta oyun bile oynuyabiliyorsunuz. gerçi oyun için flashplayer istiyor ama samsung wave de oluyordu arkadaşta denemiştim :D :)

okankoc

okankoc

Üye
:tşk::tşk::tşk:

Revengeful

Emekli Yönetici
Ben hep izleyebiliyordum :islik

caglet

caglet

Üye
Bunu biliyorum zaten bende o şekilde izliyorum ama keşke bide 0.facebook ile olsa

snndrsn

snndrsn

Üye
n73 indirilen videoların çözünürlüğünü desteklemio

Üst Alt