Haber Google Pixel 2 Launcher Uygulamasının APK Dosyası Çıktı

Sponsorlu Bağlantılar

Buğra

Buğra

Admin
    Konu Sahibi
Google Pixel 2 Launcher Uygulamasının APK Dosyası Çıktı
Google Pixel 2 Launcher uygulamasının APK dosyası bugün itibariyle indirilebilir olarak yayınlandı. Sizde haberin devamından Pixel 2 Launcher uygulamasını indirebilir ve kullanabilirsiniz.


Google'ın geçtiğimiz günlerde resmi olarak duyurduğu Google Pixel 2 ve Google Pixel 2 serisi cihazlarda bir takım yeni özellikler bulunuyordu. Bunlardan biri ana ekranın altında yer alan Google Arama çubuğu bulunan yeni ve güncellenmiş Google Pixel 2 Launcher uygulamasıydı. Google Play Store mağazasında bulunan Pixel Launcher uygulamasına gelen güncellemeyle beraber artık yeni Pixel 2 Launcher uygulaması desteklenen tüm kullanıcıları için sunulmuş oldu.

https://www.maxicep.com/microsoft-edge-tarayici-uygulamasinin-apk-dosyasi-indirilebilir-durumda
Microsoft Edge Tarayıcı Uygulamasının APK Dosyası İndirilebilir Durumda
Pixel 2 Launcher Android 5.0 Lollipop ve üzeri işletim sistemi ile çalışan çoğu Android cihaza yüklenebilir durumda. Ancak Samsung Galaxy S8 gibi bazı modellere Pixel 2 Launcher uygulaması ne yazık ki uyumlu olmadığı için yüklenemiyor. Yinede siz aşağıda yer alan indirme bağlantısını kullanarak Google Pixel 2 Launcher APK dosyasını Android cihazınıza indirebilir ve yükleyerek sonucu bizimle paylaşabilirsiniz.



Google Pixel 2 Launcher ana ekranın alt kısmında yer alan Google arama çubuğunun yanı sıra ana ekranda takvim olayları, trafik bilgileri ve hava durumu (eğer konum açıksa) gibi bilgileri görüntüleyen At A Glance widget aracını içerisinde barındırıyor.

Pixel 2 Launcher APK dosyasını aşağıdaki indirme bağlantısından Android cihazınıza indirerek yükleyebilirsiniz. Uygulamayı indirin ve indirilenler uygulaması üzerinden yada herhangi bir dosya yöneticisi üzerinden Download klasörünü bularak APK dosyasını bulun ve yükleyin.

Google Pixel 2 Launcher APK dosyasını indirmek için
Google Pixel 2 Launcher Uygulamasının APK Dosyası Çıktı
 


Üst Alt