Haber Facebook Connect Sonlandırılıyor

ben uygulama içerisinden senkronize et bile demiyorum. eşim facede bişi paylaşıyor ben giriyorum kişilerden eşimin bilgilerine, biraz bekliyorum hop facebook güncellemesi resminin hemen sağında beliriyor. yani güncelleniyor şu an bir sıkıntı yok

FAcebookun sürekli aynı haberleri göstermesi hakkında bi gelişme yok mu ? uzun süredir böyle ve çok can sıkıcı bir durum

aslında evet ama bunun wp kullananlar bile farkında değil sanırım androidde olsa bu özellik wp kullananlar yıkıp geçerdir ortalığı habire ms e giydirirdi.
FAcebookun sürekli aynı haberleri göstermesi hakkında bi gelişme yok mu ? uzun süredir böyle ve çok can sıkıcı bir durum
bende böyle bir sıkıntı yok (wp 10tp yüklü uzun süredir) bildirimlerdede bir sıkıntı yok. uygulamayı kaldırıp yeniden kurmayı deneyin yada detay ayarlardan bir bakın belki yanlışlıkla kapatmış olduğunuz bir ayar vardır.

uzun süredir böyle ayarlarında da sıkıntı yok 10 da 8.1 de de böyleydi uygulamayı zaten yeni yükledim .s

uzun süredir böyle ayarlarında da sıkıntı yok 10 da 8.1 de de böyleydi uygulamayı zaten yeni yükledim .s
çok fazla uygulama yüklü ise belki arka planda çalışması engellenmiştir. bildiğim kadarı ile belli sayıda uygulamanın arka planda çalışmasına izin veriyor wp bir yerlerden kontrol edilebiliyordu bi orayı kontrol edin isterseniz.

bayon

Üye
Pardon da nerede açık yazıyor bana soylermisiniz ? Ve şuan onun için mi gayet iyi çalışıyor Facebook ile ilgili bağlantılar ?