remzi33
Üye
-
Konu Sahibi
-
Sana ingilizce gelmesinin sebebi,bağlantı e-posta adresinde dil ve bölge seçiminden kaynaklanıyor olabilir.Bu mail bana da geldi az önce okudum, ama bana gelen neden İngilizce??
Katılıyorum size. Bu özelliği bende çok fazla kullanıyordum. Hangi mantığa hizmet ederek akıllı telefon dedikleri bu cihazlardan böyle birşeyi kaldırıyorlar merak ediyorum.bu MS'nin acizliğinden başka birşey değil bence. Bu API güncellemek çok mu zor acaba? Biz telefonlara, sisteme yeni özellikler gelecek diye beklerken; adamlar özellik kaldırıyor.
kısa ve özü şu nasıl kişiler uygulamasına (yani bir nevi rehberini) outlook,twitter,google,facebook vb hesapları bağlayarak ekli olan arkadaşlarının tel,resim,mailadresi vb bilgilerini görebiliyorken artık facebook hesabı bağlanamayacak veya daha önce bağladıysanız senkron çalışmıyacak facebook bilgilerini göremeyeceksiniz.şu facebook ile ilgili dönen haber nedir artık face book kişilerini rehbere ekleyemeyecekmiyiz ? bilgisi olan var mı ?
Aslında benim hiç kullanmadığım bir sistem.kısa ve özü şu nasıl kişiler uygulamasına (yani bir nevi rehberini) outlook,twitter,google,facebook vb hesapları bağlayarak ekli olan arkadaşlarının tel,resim,mailadresi vb bilgilerini görebiliyorken artık facebook hesabı bağlanamayacak veya daha önce bağladıysanız senkron çalışmıyacak facebook bilgilerini göremeyeceksiniz.
ozaman arayan kişini resmi çıkmayacakkısa ve özü şu nasıl kişiler uygulamasına (yani bir nevi rehberini) outlook,twitter,google,facebook vb hesapları bağlayarak ekli olan arkadaşlarının tel,resim,mailadresi vb bilgilerini görebiliyorken artık facebook hesabı bağlanamayacak veya daha önce bağladıysanız senkron çalışmıyacak facebook bilgilerini göremeyeceksiniz.
Aslında benim hiç kullanmadığım bir sistem.
Yani kişisel bilgilerin bu kadar orda burda senkronize çalışması riskli.
Ve tabi bu konularla ilgili bilgisi olmayanlar için daha da riskli..
Peki ama bu uygulamanın gerekçesi var mı?
Buna çok şikayet geleceğini sanıyorum. Epey bir kullanan var.
zaten isteğe bağlı olan bir durum (arayan kişinin resminin çıkması da isteğe bağlı görünmesini istemiyorsanız kişilerden facebook u kaldırırsınız) benim telefon ayarlarında ilk yaptığım iştir bu, herhangi bir risk içeren durum yok farklı seçenekler olmakla birlikte rehberdeki kayıtlı kişilere ait facebook bilgileri senkron oluyor sadece. (ilave olarak rehberde numarası bulunmayan ama facede arkadaşlarınızı ister görebilirsiniz ister görmezsiniz seçmek size ait). win8 kullanırken pek çok arkadaş hatırlayacaktır mesajlaşmadan facebook u seçerek mesaj atabiliyorduk o özellik kalkınca yeniden gelmesini uman çok olmuştu. şuan için son derece kullanışlı bir özellik yok olmuş durumda. snapchat yok diye wp ye gelmekten vazgeçenler varken zaten wp,facebook gibi populer uygulamalar wp de son derece yetersiz bulunuyorken bu dahada kötü oldu. gelen mailden anladığım kadarı ile aylar öncesinden belli olan bir durum için neden önlem alınmadı oda muamma. ayrıca durum geçici mi kalıcı mı hiç değinilmemiş.ozaman arayan kişini resmi çıkmayacak
beni arayan arkadaşlarımın facebook resimlerinin çıkması çok hoş bir durum zaten her yer siyah beyaz arayan adamın resmini görmek güzel şimdi siyah ekran çıkacaksa 3.parti bir uygulama ile bunu çözmek lazım kötü oldu şimdi ..zaten isteğe bağlı olan bir durum (arayan kişinin resminin çıkması da isteğe bağlı görünmesini istemiyorsanız kişilerden facebook u kaldırırsınız) benim telefon ayarlarında ilk yaptığım iştir bu, herhangi bir risk içeren durum yok farklı seçenekler olmakla birlikte rehberdeki kayıtlı kişilere ait facebook bilgileri senkron oluyor sadece. (ilave olarak rehberde numarası bulunmayan ama facede arkadaşlarınızı ister görebilirsiniz ister görmezsiniz seçmek size ait). win8 kullanırken pek çok arkadaş hatırlayacaktır mesajlaşmadan facebook u seçerek mesaj atabiliyorduk o özellik kalkınca yeniden gelmesini uman çok olmuştu. şuan için son derece kullanışlı bir özellik yok olmuş durumda. snapchat yok diye wp ye gelmekten vazgeçenler varken zaten wp,facebook gibi populer uygulamalar wp de son derece yetersiz bulunuyorken bu dahada kötü oldu. gelen mailden anladığım kadarı ile aylar öncesinden belli olan bir durum için neden önlem alınmadı oda muamma. ayrıca durum geçici mi kalıcı mı hiç değinilmemiş.
tam emin olmamakla birlikte artık senkron çalışmayacak yani daha önce eklenmiş olanlar çıkabilir. zaten son gün bugün en geç yarın göreceğiz net olarak. facebook zaten 3. parti bir uygulama durumu birşekilde çözmesi gereken tarafta ms gibi görünüyor, yoksa farklı bir kaynak tarafından durumun çözülmesi başlıbaşına bir güvenlik sorunu zaten direk şifremizi başka kişilere veriyor olacağız.beni arayan arkadaşlarımın facebook resimlerinin çıkması çok hoş bir durum zaten her yer siyah beyaz arayan adamın resmini görmek güzel şimdi siyah ekran çıkacaksa 3.parti bir uygulama ile bunu çözmek lazım kötü oldu şimdi ..
önemli olan resim değil sadece yani size sadece resim görünmesi yetiyor olabilir. ama face senkronu ile birlikte kişilerin mail adresi, iş adresi, iş telefonu hatta ev adresi dahi kişi bilgilerinde görünüyordu. diyelimki acil ulaşmanız gerekiyor belki sarjı bitti kişilerde varsa ev teli yada iş teli oradan arayabiliyordunuz, yada mail atabiliyorsunuz yada adreslerden navigasyonu çalıştırabiliyordunuz vb gibi kolaylıkları vardı yani, ayrıca kişiler hub ın da o sadece o kişiye ait paylaşımlarıda görme imkanı vardı şimdi yok. evliyseniz kimin ne paylaştığı çok lazım diil ama gençleri düşünün platonik durumlar oluyor, kıskançlıktan sürekli takip etme durumları olabiliyor. benim zamanımda boldumanuel ellen artık kişi resimerini ekleriz
aynen öyle bende de bu sorun varİki üç gündür sürekli aynı paylaşımları görüyorum facebookta. ne iş anlamadım. sanki sayfa hiç yenilenmiyor gibi.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?