Facebook, Büyük Yayın Kuruluşu BBC' yi Yendi

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Ue-Gazi

Ue-Gazi

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
Facebook, Büyük Yayın Kuruluşu BBC' yi Yendi
İngiltere'de yapılan araştırma, Facebook'un artık büyük devleri bile geride bıraktığını ortaya koydu.

İngiltere'de ComScore tarafından gerçekleştirilen son web araştırmasında, ülkenin en çok ziyaret edilen sayfalarının başında yer alan BBC, artık yerini Facebook'a bırakmış durumda.

Comscore'un araştırmasına göre, iPlayer'ında bulunduğu BBC'yi geride bırakan Facebook, ülkenin en popüler 5. Web sitesi olmayı başardı. Google ve alt siteleri YouTube, GMail, GCalendar ve Google Docs listenin başlarında yer alırken, Microsoft'un MSN portalı, Hotmail ve Live Search'ü de listede ikinci sırada yer aldı. Yahoo ise en yakın rakiplerinin hemen arkasından gelerek 3. sıraya yerleşti.

36 milyonluk bir internet kullanıcı kitlesine sahip olan İngiltere'de pastanın en büyük payını almayı başaran Google'ı, 4.2 milyon kullanıcıyla Microsoft takip ediyor.

Araştırmaya göre, online açık artırma sitesi eBay ise 19.7 milyon ile İngiltere'nin en büyük 4. Web sitesi olurken, 18.1 milyon rakamına sahip olan BBC'yi geride bırakan Facebook, 18.4 milyonluk bir kesime hitap ediyor.

van_hoijdonk

van_hoijdonk

Emekli Yönetici
Facebook kullanmayan ender kişilerden biriyim. Gereksiz geliyor. :)

Ue-Gazi

Ue-Gazi

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
Evet Facebook Açıldığından Bu Yana Kadar Ne Kendi Adımla Nede Takma Adla Bir Üyeliğim Var... (: Aynen Banada Gereksiz Geliyor... (:

delirza

Üye
ben ce face book daha da büyür..
:D

Ue-Gazi

Ue-Gazi

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
Yolu Açık Olsun Ne Diyelim... :ehe

van_hoijdonk

van_hoijdonk

Emekli Yönetici
Benim üyeliğim vardı fakat facebook açarken Türkçe olduğu gün kapatacağım demiştim kendi kendime ve Türkçe olunca kapattım. Çünkü gereksiz bir ton insan doluştu. :oke:

Ue-Gazi

Ue-Gazi

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
Senin Gene Olmuş Benim Hiç Olmadı... Aman Eksik Kalsın... :)

akula

akula

Üye
vay sizlerin nasıl face book üyeligi yok maxicep gbunu kim kurdu o zaman orada

Ue-Gazi

Ue-Gazi

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
vay sizlerin nasıl face book üyeligi yok maxicep gbunu kim kurdu o zaman orada

Facebook' da MaxiCep Gurubunu Kuranın İlla Facebook Üyeliğimi Olması Gerek... ? Yada Bizim Kurduğumuzu Nerden Biliyorsun ?

byilmazZ

byilmazZ

Üye
valla benim facebook um var vede çok memnunum

akula

akula

Üye
Facebook' da MaxiCep Gurubunu Kuranın İlla Facebook Üyeliğimi Olması Gerek... ? Yada Bizim Kurduğumuzu Nerden Biliyorsun ?

gazi sen daha yenisin burada artı face book grubunun kuruldugu ste ile ilgili bölümde yayınlanmıştı

Ue-Gazi

Ue-Gazi

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
Ben Mi Yeniyim ? Hadi Diyelim Ki Yeniyim... Ne Olmuş Öyleysem ? Sen Önce Ne Demek İstediğimi Anla İStersen... ;)

akula

akula

Üye
ben senin ne demek istedigini anladım ama sen halen benim demek istedigimi anlamadın stenin
alsana maxinin face adresi ve kimin kurdugunada bak sonra yaz

Ue-Gazi

Ue-Gazi

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
Bak Akula Sen Ne Demek İstediğimi Anlamamışsın... Biz Kendi Şahsiyetimiz Adına Söylüyoruz Var Yada Yok... Vardı Yada Artık Yok... Diye... Anlatabildim Mi ? Bak Bakalım... O Verdiğin Linkte Benim Adım Var Mı ? Facebook Üyeliğim Olsaydı Eğer... Emin Ol Ki Orada Benimde Adım Geçerdi... Anladınmı Şimdi İyice... Hadi İyi Forumlar...

akula

akula

Üye
ya artı bişi daha illaki üye olucan die bişi demedim artı neden sen üstüne alınıyorsunki anlamadım bu yazım yönetimeydi

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...