Fabrika Ayarlarına Dönünce CWM silinmiyor ?

Sponsorlu Bağlantılar

steganos

Üye
    Konu Sahibi
Fabrika Ayarlarına Dönünce CWM silinmiyor ?
Fabrika Ayarlarına Dönünce CWM silinmiyor ? neden arkadaşlar.

root atmıştım, bunu da kurdum ki galiba rom kurdu içinden.

sıfırlamak istedim root rom hiçbişey olmaması için.

fabrika ayarlarına döndürdüm. uygulamalar yok herşey silinmiş gibi dosyalarımdan da konrtol ettim.

ama menümde cwm duruyor? sebebi nedir ne yapmalıyım teşekkürler

-efşan

-efşan

Üye
Keşke cihazınızı da belirtseydiniz.
Recovery silmek için orjinal recovery'yi flash'lamanız yeterli olacaktır.

TheMadness

TheMadness

Üye
Garanti yüzünden S3'e root atmaya korkuyorum :sirit:

SuaT6027

SuaT6027

Üye
Orjinal recovery sorununu cozer...

klongs

klongs

Üye
stock romu at düzelir hem recovery iyidir candır niye silmek istiyorsun

steganos

Üye
    Konu Sahibi
ya bu root işi kafamı karıştırdı epeyce o yüzden açıkçası. çünkü attım root u, kurdum bunu link2sd yi kurdum, hala hiçbir uygulamayı taşıyamadım yani karta. ext de yaptım halbuki ama olmadı hiçbir şekilde. link ekle fln var link 2sd de, taşı var, taşı desem hata verio, link yarat deyince hiçbir şey olmuyor... bende eski orjinal haline dönmeye normal kullanmaya, uygulamalarıda yükleyip silmeye karar verdim.

Silinen Üye 94869

Silinen Üye 94869

Kapalı Hesap
BEn CWM tek değil Root'u da silmek için sadece orjinal (stok) romu flaşlıyorum. Bu kadar. Hatta bootloader kilidini onarmak içinde telefona uyumlu .ftf dosyasını flaşlıyorum. O da tamam oluyor. Tam garantilik :ehe

TheMadness

TheMadness

Üye
BEn CWM tek değil Root'u da silmek için sadece orjinal (stok) romu flaşlıyorum. Bu kadar. Hatta bootloader kilidini onarmak içinde telefona uyumlu .ftf dosyasını flaşlıyorum. O da tamam oluyor. Tam garantilik :ehe

Garantide jig sayacina bakarlar diye korkuyorum :D

klongs

klongs

Üye
triangle away var ya nolacak :D

Silinen Üye 94869

Silinen Üye 94869

Kapalı Hesap

Garantide jig sayacina bakarlar diye korkuyorum :D

Garantideki adamlar cihazımızı garantiden çıkması için elinden geleni yapmayacağına göre, rootluda göndersek tamir edip gönderirler :coold:

cukuleaks

Üye

Garantideki adamlar cihazımızı garantiden çıkması için elinden geleni yapmayacağına göre, rootluda göndersek tamir edip gönderirler :coold:

(h)

- - - Eklendi - - -

Ben soyle dusunuyorum. Yazilimsal bi hata ciksa telefonda zaten biz duzeltiyoruz. :D donanimsal oldu diyelim ondada gonderdigimiz zaman garantisine telefon daha once acilmismi ona bakiyorlar. Dogal olarak bence root yapmak garantiyi fazla zora sokmaz (h)

-efşan

-efşan

Üye
Donanım ile yazılım garantisi bir değildir.
Şayet yazılımsal sorunlar nedeni ile garantiye gönderilirse cihaz, bu tür modifikeler etkiler garantiyi.
Donanım sorunu nedeni ile gönderilir ise yazılımsal modifikeler sorun çıkartmaz.

cukuleaks

Üye
Donanım ile yazılım garantisi bir değildir.
Şayet yazılımsal sorunlar nedeni ile garantiye gönderilirse cihaz, bu tür modifikeler etkiler garantiyi.
Donanım sorunu nedeni ile gönderilir ise yazılımsal modifikeler sorun çıkartmaz.
Aynen bende bunu diyorum. Sen "gps antenim bozuk" diye gonderince adam telefon rootlumi deilmi diye bakacak degil dimi ;)

Silinen Üye 94869

Silinen Üye 94869

Kapalı Hesap
Telefonu root yaparken yarıda kalıpta telefon ölürse garantisi gidiyor yani :hmmm

Ben kaç kere Nokia 5230'u flaşlarken, flaşın ortasında işlemi geri almak ve zaman kaybından kurtulmak için, kablosunu çıkarıp telefonun pilini çıkarıp takıp tekrar flaş atıyordum :kop:

cukuleaks

Üye
Telefonu root yaparken yarıda kalıpta telefon ölürse garantisi gidiyor yani :hmmm

Ben kaç kere Nokia 5230'u flaşlarken, flaşın ortasında işlemi geri almak ve zaman kaybından kurtulmak için, kablosunu çıkarıp telefonun pilini çıkarıp takıp tekrar flaş atıyordum :kop:
Telefonu root yaparken yarida kesilirse "brick" oluyor. Buda telefon death demek:) dogal olarak adamlar garantidej saymaz. Durduk yere brick olacak degil ;)

Silinen Üye 94869

Silinen Üye 94869

Kapalı Hesap
TheMadness

TheMadness

Üye

Aynen :D

Üst Alt