F2 Orjinal Tema N8 Için Kullanın

Sponsorlu Bağlantılar

akflat

Üye
    Konu Sahibi
F2 Orjinal Tema N8 Için Kullanın
sayın arkadaşlar konuyu yanlış yere açtıysam özür dilerim en sonunda f2 orjinal kabuk temasını n8 telefonumda çalıştırmayı başardım bu bilgiyi paylaşmak istedim sizlerle kabuk tema nokia 700 den alınmadır resimler benim telefondan N8 ,den çektim bu da ispatı hatta çeşitli sis dosyalarını yükledim hiç bir problem yok

İndir:

Ekli dosyalar

Yönetici tarafından düzenlendi:
  • Beğen
Tepkiler: MaxipmaN, yutkun, _AzraeL_ ve 2 diğerleri

asigsasi

asigsasi

Üye
teşekkürler dostum yalnız link yok :)

akflat

Üye
    Konu Sahibi
Link konuya eklenmiştir

sLeepLe

sLeepLe

Üye
core falan diyo sis olarak olsaydı flaşsız yüklemek isteyenlerde kullanırdı :) teşekkürler

apache61

Üye
yanlış anlamada bunu kurmak için niye uğraşayımki hiç bir fark yok klavye yi portladın falan sandım bende :) .

sLeepLe

sLeepLe

Üye
ben mesela tema için flaş atmayla uğraşmak istemediğimden sis olsaydı dedim sende yanlış anlama

• Beğen
Tepkiler: apache61
tupyupp

tupyupp

Üye
Duvar kağıdını paylaşabilir misin?

akflat

Üye
    Konu Sahibi
Duvar kağıdını paylaşabilir misin?
ekte resim ve saat widgeti vardır indirebilirsin resmi sağ tıklayıp farklı kaydete bas tamamdır
indir:

Silinen Üye 219846

Silinen Üye 219846

Kapalı Hesap
C6-01 başarılı gayet te güzel :) :tşk:

tupyupp

tupyupp

Üye
Çok teşekkür ederim :)

Symbianizer

Symbianizer

Üye
Teşekkürler bikaç mod yapmışken araya sıkıştırdım güzel oldu :)

apache61

Üye
ben mesela tema için flaş atmayla uğraşmak istemediğimden sis olsaydı dedim sende yanlış anlama
yok ben sana demedim kardeşim konuyu açan kişiye söyledim aslında kullandığımız default temadan farkını öğrenmek istedim . Klavye yoksa fark ne anlatabilmişimdir umarım :)

akflat

Üye
    Konu Sahibi
yok ben sana demedim kardeşim konuyu açan kişiye söyledim aslında kullandığımız default temadan farkını öğrenmek istedim . Klavye yoksa fark ne anlatabilmişimdir umarım :)
kardeşim klavyeyi editleme o kadar kolay değil hele birde kabuk tema oluşturma o kadar kolay değil tek tek iconları değiştirme yazı sitil renkleri derken üç dört günümü alıyor bilmem anlatabildimmi acaba

apache61

Üye
kardeşim klavyeyi editleme o kadar kolay değil hele birde kabuk tema oluşturma o kadar kolay değil tek tek iconları değiştirme yazı sitil renkleri derken üç dört günümü alıyor bilmem anlatabildimmi acaba
Yok kardeşim sen benim demek istediğimi anlamıyacaksın emeğine yazık olmasın teşekkürler :)

Takipçi Satın Al

Üst Alt