"F1'i bırakabilirim.."

Sponsorlu Bağlantılar

Doğuş Pertez

Doğuş Pertez

Admin
    Konu Sahibi
"F1'i bırakabilirim.."



Raikkonen, "bundan sonra ne yapacağım hakkında pek düşünmedim. Karar vermek için zamanım var" dedi.

Fin pilot, Japonya Grand Prix'si için bulunduğu Suzuka'da yaptığı açıklamada, "F1'de devam eder miyim bilmiyorum. Gelecek sezon için kontratım vardı ama şimdi yok, bu da durumu değiştiriyor. Belki yarışırım belki de yarışmam" dedi.

Raikkonen, İspanyol bankası Santander'in Ferrari'nin ana sponsoru olmasının, İtalyan takımının Fernando Alonso tercihinde etkili olduğu inancında:

"Bunu onlara (Ferrari takımına) sorabilirsiniz. Formula 1'de çok para dönüyor, kontratınız bile olsa farklı seçenekler, tercihler her zaman mevcuttur. Burada olan da bu. Yaşananları tek bir nedene bağlayamazsınız."

Raikkonen'in, 2006 sonunda ayrıldığı McLaren'e döneceği çeşitli kaynaklar tarafından iddia ediliyor. Ancak McLaren bu konuda henüz bir açıklama yapmadı.

McLaren ile her zaman iyi ilişki içinde olduğunu söyleyen 2007 dünya şampiyonu, Lewis Hamilton ile takım arkadaşı olma ihtimalini yok saymıyor:

"Formula 1'de kalmaya karar verirsem, şampiyonluk için mücadele etme şansı olmayan küçük takımlara gitmemi. Şampiyon olmak için yarışırım, başka bir nedenle F1'de kalmam imkansız. Zirveye ulaştım ama devam edersem yine yarışlar kazanmak ve şampiyon olmak için mücadele edetrim."

Kimi Raikkonen, ralliye geçmesinin de az da olsa ihtimaller arasında yer aldığını sözlerine ekledi.

(CNNturk)
 

Benzer Konular



Üst Alt