F.Bahçe, Sneijder ve gerçekler...

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Kingmortall

Kingmortall

Üye
    Konu Sahibi
F.Bahçe, Sneijder ve gerçekler...


[h=2]Ümit Özat'ın ortaya attığı iddialar sonrasında tekrar konuşulmaya başlanan Fenerbahçe- Sneijder flörtü kamoyununda merak uyandırmaya devam ediyor...[/h]
Alex de Souza’yı gönderdikten sonra takıma yeni bir lider arayışına giren teknik direktör Aykut Kocaman’ın yönetime bu konuda rapor verdiği ve İnterli yıldız Wesley Sneijder ile temasa geçildiği yüksek sesle de konuşulmaya başlandı.
İtalyan kulübün idari menajeri Marco Branca'nın Sky Sports'a verdiği röportajda 28 yaşındaki futbolcunun kontratını düşürmesi teklifinde bulunduklarını söylemesinden bir kaç gün sonra F.Bahçe'nin eski kaptanı Ümit Özat, 'Fenerbahçe, Wesley Sneijder ile anlaştı. Devre arasında büyük ihtimalle sarı-lacivertli formayı giyecek' iddiasında bulundu.
İddialar gerçek mi bilinmez ama Sneijder'i Avrupa'da kadrosunda görmek isteyen takım sayısı bir hayli fazla...

Orta alanda çabukluğu, sürati ve top tekniği ile Avrupa'ada 1. sınıf ön alan futbolcuları arasında gösterilen Sneijder'in geçtiğimiz transfer dönemi boyunca Avrupa'da farklı liglerde üst düzey kulüplerle adı anıldı. Geçtiğimiz Ekim ayında Manchester United, elinden çıkarmak istediği Portekizli kanat oyuncusu Luis Nani'yi Sneijder ile takas etmek istemiş ancak İtalyan kulübü bu fikre sıcak bakmamıştı.
Eski takımı Real Madrid ile de adı anılan Sneijder'in eski takımına transfer olacağı ve Inter'den ayrılacağı da iddialar arasındaydı ancak şu ana kadar bu transfer gerçekleşmedi. 28 yaşındaki yetenekli oyuncunun adı son dönemde sıkça aıldığı Rus kulübü Anzhi ile de geçiyordu. Fakat Sneijder'in menajeri bu haberleri de yalanlamıştı. Anzhi'nin Sneijder için ise 25 milyon euro ödemeye hazır olduğu konuşuluyor.
Sneijder tüm bu transfer söylebtilerinden sonra takımda kalmaya devam etti. Fenerbahçe ile de ciddi şekilde geçen yıldız futbolcu La Gazzetta dello Sport'a yaptığı açıklamada, "Inter'le 2015 yılına kadar kontratım var ve eğer kulüp beni göndermezse ben o zamana kadar burada kalmak istiyorum. Hakkımda çıkan dedikodular alıştım." diye konuşmuştu.
3 KUPADA PAY SAHİBİ
Inter'den yıllık 6 milyon euro kazanan Hollandalı yıldız, İtalyan kulübünün 2010'da lig, kupa ve Avrupa 3'lemesinde en önemli rollerden birine sahipti. Fakat, o sezondan sonra sakatlıklarla boğuşan ve istikrarsız bir görüntü çizen Sneijder için Marco Branca; "Sneijder'e kontrat şartlarını konuşmamızın zorunlu olduğunu söyledik. Kulübün teknik bir tercihi olarak bu dönemde daha az kullanılacağını net ve düzgün bir şekilde kendisine ilettik." dedi.
FEDAKARLIK İSTENİYOR
Sneijder'e büyük saygı duyduklarını ve onun Inter'de her zaman yeri olaağını söyleyen Branca; "Sneijder bizim tarihimizin bir parçası. Teklifimizi değerlendirmesi için ona zaman tanıdık. Teknik direktörümüz Andrea Stramaccioni genç oyunculara daha fazla şans vermek istiyor. Bu yüzden Sneijder'in kontratından fedakarlık yapması gerekiyor." dedi.

Hollandalı yıldız oyuncuya yakın zaman önce tweet atma yasağı getirilmişti.
Oyuncunun karısı Yolanthe Cabau'nun Twitter üzerinden yaptığı açıklamada, "Eşim artık daha fazla Twitter'da yazmayacak. Bu kulübün bir kararı" sözlerini kullanmıştı.
Bu kararı garip bulduklarını ve üzgün olduğunu ifade eden Sneijder'in eşi kocasının takımı için elinden geleni yapacağını vurgulamıştı.
Ağustos 2009'da 15 milyon euro karşılığı Real Madrid'den Inter'e transfer olan Wesley Sneijder, mavi siyahlı formayla toplam 114 maça çıktı ve 25 gol 39 asistlik istatistikler tutturdu.
Hollandalı yıldızın bonservis bedelinin 20-25 milyon euro aralığında bir rakam olduğu belirtiliyor.

"Hürriyet Gazete'sinde, 'Emre'yi mutlaka unutturacağım' başlıklı haberde, Kulübümüze emek vermiş, formamızı başarıyla taşımış eski oyucularımızdan Emre Belözoğlu'nun 'yerini alacak oyuncu' için 'tüm mesaimi harcadığım' iddia edilmektedir. Haberdeki bu iddialar ve tarafımdan transfer edileceği öne sürülen Sneijder ismi, gerçekle hiçbir şekilde bağdaşmamaktadır. Daha öncede defalarca açıkladığımız üzere, takıma dair transfer yetkisinin Sayın Ali Yıldırım ve Sayın Aykut Kocaman'da olduğunu bu vesileyle hatırlatırız. Bu yöndeki haberlere itibar edilmemesini rica ederiz."

SON HABER DAILY MAIL'DEN
MANU 12 MİLYON POUND HAZIRLIYOR

Fenerbahçe'nin talip olduğu öne sürülen Sneijder için son haber ise İngiliz gazetesi Daily Mail'den geldi. İngiliz gazetesinde yer alan habere göre M.United Sneijder için 12 milyon pound hazırlıyor.


 


DiaBLoS

DiaBLoS

Moderator
Hadi canım ...
Gelmez bu adam ...
 

oska1989

Üye
gelmez değil Fenerbahçe alır
 
somurtukk

somurtukk

Üye
fenerbahcenın geleceği için hayırlısı neyse o olsun
 

oska1989

Üye
amin
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...


Üst Alt