F.Bahçe'ye bir şok daha!

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
arslansem

arslansem

Üye
    Konu Sahibi
F.Bahçe'ye bir şok daha!
Sezona sakatlıklarla boğuşarak başlayan Fenerbahçeli Özer Hurmacı'nın yakasını talihsizlikler bırakmıyor.

Sarı-lacivertlilerin, Bursaspor ile oynadığı maçın 31. dakikasında rakibiyle girdiği mücadele sonrasında yerde kalan ve omuzundan sakatlanan Özer'in sezonu kapattığı öğrenildi.

Sakatlığı düzeldikten sonra tekrar forma giren ve oynadığı futbolla göz dolduran sarı-lacivertli futbolcu omzundan yaşadığı sakatlık nedeniyle Almanya'da ameliyat olacak. Bu sabah Almanya'ya giden Özer'in ayağındaki vidayı aldırmak için da ameliyat masasına yatacağı ve bu nedenle sezonu kapattığı gelen haberler arasında.

haltie

haltie

Üye
paralimpik fener diye gazete haberi vardı bugün :ehe

izmirligenc

izmirligenc

Üye
bisi olmaz ya aziz bey nihat bey aykut abi ve daumda oynar ozaman sampiyon oluruz oyuncularin ayagini kirma makinalarimi almislar bunlar sukru saraca anlamadim ki

haltie

haltie

Üye
bu hafta fenerbahçe yener :D istaistik olarak bu kadar kaybedemez:D

arslansem

arslansem

Üye
    Konu Sahibi
Alex yok nasıl yenecekler :naughty:

haltie

haltie

Üye
:kop: oda doğru ama yensin artık ayıp:ehe

DiaBLoS

DiaBLoS

Moderator
Yahu böyle yalan haberleri çok mu arıyorsunuz...! Lütfen doğruluk payıyla alakalı haberler ekleyelim ...

Almanya'da omuz sakatlıkları üzerine uzmanlaşmış bir sağlık kurumunda doktor kontrolünden geçen futbolcumuz Özer Hurmacı için, şu aşamada bir ameliyata gerek olmadığı belirlenmiştir.

Özer Hurmacı İstanbul'a dönerek Profesyonel Futbol Takımımızla çalışmalarına devam edecektir. Omuz bölgesindeki rahatsızlığının takibi ve tedavisi Kulübümüzün sağlık ekibi tarafından yürütülecektir.

Kamuoyuna duyurulur.

FENERBAHÇE SPOR KULÜBÜ

haltie

haltie

Üye
Ali haberlerde bile dedi ama takımdan gelen açıklama doğrudur:)

DiaBLoS

DiaBLoS

Moderator
Türkiye de en çok Fenerbahçe aleyhinde yalan haberler yapıyor medya ve spor kamuoyu . Adam nasıl haber ya da gazete satacaklar . :oke:

Normal görmek lazım .. Ben hiç birine itibar etmiyorum mesala .. Yalan haberler yaptıkları bariz ..

arslansem

arslansem

Üye
    Konu Sahibi
Yahu böyle yalan haberleri çok mu arıyorsunuz...! Lütfen doğruluk payıyla alakalı haberler ekleyelim ...

Almanya'da omuz sakatlıkları üzerine uzmanlaşmış bir sağlık kurumunda doktor kontrolünden geçen futbolcumuz Özer Hurmacı için, şu aşamada bir ameliyata gerek olmadığı belirlenmiştir.

Özer Hurmacı İstanbul'a dönerek Profesyonel Futbol Takımımızla çalışmalarına devam edecektir. Omuz bölgesindeki rahatsızlığının takibi ve tedavisi Kulübümüzün sağlık ekibi tarafından yürütülecektir.

Kamuoyuna duyurulur.

FENERBAHÇE SPOR KULÜBÜ

Çok aramadım Ali mynetten aldım haberi doğruluk payını ve alakasını bilmiyorum.Mynet gayet yeterli bi site sanırım haber için

DiaBLoS

DiaBLoS

Moderator
Doğruluk payı yokmuş Semih ' im .. :ehe

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...