Fenerbahçe'de bir sakatlık şoku daha

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Kingmortall

Kingmortall

Üye
    Konu Sahibi
Fenerbahçe'de bir sakatlık şoku daha

[h=2]Süper Lig'de haftasonu Ankaragücü ile karşılaşacak olan Fenerbahçe'de sakatlar kervanına bir futbolcu daha katıldı..[/h]
Fenerbahçe, Spor Toto Süper Lig'de Ankaragücü ile yapacağı maçın hazırlıklarına 1 günlük izinin ardından yeniden başladı.
Teknik direktör Aykut Kocaman yönetiminde Can Bartu Tesisleri'nde gerçekleştirilen çalışmada futbolcular, koşu ve pas çalışmasının ardından yarı sahada çift kale maç oynadılar.
-Sezer sedyeyle sahadan çıkarıldı-
Sarı-lacivertli ekibin pas çalışması sırasında Emre Belözoğlu'nun sert müdahalede bulunduğu Sezer Öztürk sakatlandı.
Müdahalenin ardından sağ ayağının üzerine basamayan ve çalışma alanı dışına sekerek giden Sezer'in burada ilk tedavisi yapılırken, iki çalışanın koluna girdiği oyuncu, ayağının üzerine hiç basamaması üzerine sahadan bu şekilde çıkamadı.
Daha sonra getirilen sedyeye yatırılan Sezer, bu şekilde tesislere götürüldü. Sezer'in, öğleden sonra MR'ının çekileceği bildirildi.
Öte yandan, yine pas çalışması sırasında Orhan Şam'ın müdahalesiyle yerde kalan Gökhan Gönül ise kısa süreli bir sakatlık yaşadı. Acı içinde yerde kalan oyuncu, yapılan müdahalenin ardından yeniden çalışmaya döndü.
-4 oyuncu idmana çıkmadı-
Fenerbahçe'nin antrenmanına sakatlık ve hastalıklar nedeniyle 4 oyuncu katılamadı.
Sakatlığı süren Mehmet Topuz ile Gençlerbirliği maçında sakatlanan ve sol diz iç bağlarında 1. derece zorlanma tespit edilen Caner Erkin'in tesislerde tedavi oldukları belirtildi.
Ayrıca, Uğur Boral ve Özer Hurmacı'nın ise grip olmaları nedeniyle bugün dinlendirildikleri öğrenildi.
Sarı-lacivertli ekipte, kaleci Serkan Kırıntılı ve dün A2 takımıyla maç oynayan genç oyuncular Hasan Erbey, Recep Niyaz ve Gökay Iravul, takımdan ayrı çalıştılar.
Fenerbahçe, yarın yapacağı antrenmanla Ankaragücü maçı hazırlıklarını sürdürecek.
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...


Üst Alt