F 480 e oyun yüklemekkkk çookk basitmiş.. :))) başka hiçbiryerde yok garanti verebilirmm

Sponsorlu Bağlantılar

ayrinti28

ayrinti28

Üye
eyvallah kardeşim emeğine sağlık gayet net bir biçimde anlatılmış sadece dosyaların yerleri değişiklik gösterebiliyor ve videoda gösterilen com4 yazısına aldırmayın ben ilk taktığımda com13 ikincide ise com15 olarak görüyor mühim olan sadece tek com olarak görmesi... ben vista kullanıyorum bir sorun çıkmadı ve oyunları oynamaya başladım..:)

furemen

Üye
ellerine sağlık güzel paylaşım..

SeRci03

Üye
f480 telefonlarda ses yükseltme kodunu bilen bi arkadasım bana yardımcı olabilirmi?....Acillll

messelina

Üye
çok saol arkadaşımda benim nete bişi oldu artık you tube agiremiyorum şunu resimli koysana bide ben ve benim gibi giremienler için şimdiden saol emeğine sağlık

ayhan_1521

Üye
tnk de nereye atıcaz

chest

Üye
samsung F480'e oyun yükleyeyim derken yanlış bir yere dokundum ve bana "AutoData9000" 'den başlayarak 200 tane mesaj geldi ve gelmeye devam ediyor. Birde yanında gürültülü bir müzik calıyor acil yardım lütfen...

chest

Üye
F480'e oyun nasıl yüklenir. Önce * # 6984125 * # yazıp Pre-Setup'u seçin. Operator Code: * # 73561 * # yazıp onaylayın. Buradan dilini bildiğiniz bir ülkenin moduna geçin. Ben ingiltereyi seçtim. Telefon kapanıp açılacak.
Yine araya dokunarak * # 0523 # tuşlayın. Onayladıktan sonra altta klavye çıkacak. 4 kez # 'a basın. 9. menusu görünmeyen alan açılacak 9'a basın. sonra 6'ya burada dikkat etmeniz gereken Samsung USB onfiguration [Samsung USB] olmalı. Değilse # 'a basarak seçip onaylayın ve çıkın.
Böylece USB kullanarak TkFileExplorer'da "Phone" yi görebileceksiniz. Bilgisayarınızda yüklenmiş Samsung PC Studio olmalı​
  • Bilgisarınız ile cep telefonunuzu tam senkronize ediniz
  • PC studio ile dosya transferi yapabiliyor olmanız lazım.
  • TkFileExplorer' ı çalıştırdığınızda com kısmında artık bir bağlantı noktası çıkmış olacak. PC studio'ya bağlı iken TkFileExplorer'da bağlantı sağlayamazsanız. PC'yi ve telefonu kapatıp açın. PC studio yu açmadan direk TkFileExplorer'ı açarak kullanmyı deneyin. Gerisini konunun il başlangıcında anlatıldığı gibi yapacaksınız. Oyunları yükledikten sonra telefon ayarlarından telefonun dilini değiştirebilirsiniz....

ismail89tr

Üye
ya bilader şu video yu bi daha paylaşsan açılmıyo

yeste

yeste

Üye
bu ne kardeşim ? :D alt tarafı bi oyun yüklenecek. adam baştan aşağı yeni program yapıyor sanki. oyun yükleyecektim vazgeçtim geri:D bu ne böyle uraşamam valla. adı son model telefon anasını satim. sanki kamerasız renksiz telefona java oyun yüklüyorsun. onu al ora at yok diğer programı aç. tohoo

&&BERKAY&&

&&BERKAY&&

Üye
teşekkürer

sghf-480

Üye
port sorununu bi söyleseniz bulamıyor

jesus43

Üye
kardeşim helal olsun senin gibi anlatan yok walla elin ayaqın dert görmesin

beco49

Üye
samsung F480'e oyun yükleyeyim derken yanlış bir yere dokundum ve bana "AutoData9000" 'den başlayarak 200 tane mesaj geldi ve gelmeye devam ediyor. Birde yanında gürültülü bir müzik calıyor acil yardım lütfen...

banada aynisi oluyo !! ltf yardim :(

bykati

Üye
:hmmmBen ilk seferde herşeyi aynen yaptım oyunları kurdum 2 gün boyunca taşıma yaptım oldu. Fakat bir hata yaptım JavaInstall'in içinde 'SAMSUNG_Composite_USB_Driver_4_34_WHQL.zip' bölümüne girdim ve 'SSCDUninstall.exe' yazan setup dosyasını merak edip yükledim ve o andan itibaren tasıma yapamamaya başladım. Hepsini silip tekrar tekrar yüklememe rağmen olmuyor. Diğer JADmaker ve PC stüdyo çalışmasına rağmen JavaInstall hata veriyor. Eskiden COM4 oluyorken şimdi kendisi oyomatik COM3 yazıyor, COM'1,2,3,4,5,6' denedim ama olmuyor. Acaba diğer ayarları mı değiştirmem gerekiyor. JavaInstall yerine yükleyebileceğim başka proğram var mı. Bilen varsa yardım etsin. Şimdiden teşekkürler.

bykati

Üye
tamam her şeyi ayarladım ama bu sefer de lisans almanıza şu kadar gün kaldı diyo... lisans nasıl alcaz... ücretlimidir...

CyBeRMeMoLi

CyBeRMeMoLi

Üye
Zamanında d900i kullandıgımdada bu programlar vardı sonrasında bir kodla hiç bunlara gerek kalmadan yapa bilecegimi görmüştüm kesin bundada vardır... bir kod girilip devamında programları hafıza kartından yükleniyordur direk

lkomenta

Üye
kardeş acil yardım lütfen bende port yerinde com3 oluyor sonra connect e basıyorun bu dosyayı açamıyoruz diyor

uA21

Üye
bişi dicem bende usb kablosu yok hafıza kart okuyucusu var ona nasıl yüklendiğini biliosanverirmisin

--------------- Ekleme ---------------

usb kablosu yoksa ne yapmalıyım?

zahidman

Üye
ya ben jar dosyası olan oyunu jadmaker a sürüklüyorum sonra jad yerine boş klasör olara dışarı çıkarıyor diğer jadmaker sürümlerini denedim onlardada hata veriyor lütfen yardım

mavı golge

Üye
bana f480 i yardım etse kardes den nasıl atacam kardes ne yapmam lagzım bastan ıtıbaren anlatırsan sevınırım elıne saglık guzel anlatım yapmışsın