eyvahh yaaa!!

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
eç038

eç038

Üye
    Konu Sahibi
eyvahh yaaa!!
arkadaşlar 5800 almıştım yeni.. telefon bir haftalık ve sanırım bozdum ben bunu yaaa... servise göndermek istemiyorum yardım edin... ayarlarında gezinirken yazı hızı vardı bende onu en hızlıya aldım... telefon kitlendi ekran kıpkırmızı oldu sonra kapanıp açıldı... bide baktım ki menüye giriyorum sağ en altta bulunan çıkışa basıyorum telefon hemen yukarısındakiuygulamalara dokundum die algılıo uygulamarın üst kısmına yakın yere dokununca haritalara dokundum die algılıo.. gecenin şu saati oldu daha bununla uğraşıom yaaa... servise mi göndersem yaaa... millet güler bana... telefon bozulduğu için deil çevremdeki alaycı bakışlardan dolayı canım sıkılıo... :((((

--------------- Ekleme ---------------

çözdüm arkadaşlar kalibrasyon denen bişeymiş... maxicepte biri yazmış yaptım oldu... saolsun...

Perfect!

Üye
hard format çözücektir.
dokunmatik kalibrasyon bozulmuş. önemli bir sorun değil.

birde yeni aldıysan hafıza kartınıda biçimlendir daha sonra açılma sorunu çıkıyor ortaya.

baba1993

Üye
bende alıcamda hala sorunları devam ediyormu

bthn_997

bthn_997

Üye
yok abi al bence kesin öneririm :oke:
bak bilgisayarlar da sorun çıkarıyolar ama vazgeçilmiyorlar öyle bişey 5800 :ehe

Perfect!

Üye
ben niye sorun görmüyorum ya. ufak tefek eksikleri var ama düzgün kullanınca süper telefon.

ancak n8 varken 5800 a bakılmaz :ehe

bthn_997

bthn_997

Üye
ama ya o para yoksa kardeş :oke:
öğrenci adamız şunun surasında :d:

Perfect!

Üye
parayı veren düdüğü çalar :ehe

(daha bende veremedim o parayı)

bthn_997

bthn_997

Üye
yok valla bu yeter benim için lise 2-3e kadar da gidicek yani gitmesi lazım :ehe
sonra da belki bi androide filan terfi ederim :d:

eç038

eç038

Üye
    Konu Sahibi
kalibrasyon ayarı yapınca düzeldi ya :D.. telefonu tavsiye ederim çok hoş.. yeni aldım ve bugüne kadar boşa durmuşum diyorum şimdi kendime.. nokia kolaylığına alışmışız... samsung vs tat vermio.. n8 diyosunuz ama o 5800 dan yavaş :D

SilentOne

SilentOne

Üye
kalibrasyonla düzeldiyse tmm dır ozmn

OttomaN TigeR

OttomaN TigeR

Üye
Geçmiş olsun...

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...