eç038
Üye
eyvahh yaaa!!
arkadaşlar 5800 almıştım yeni.. telefon bir haftalık ve sanırım bozdum ben bunu yaaa... servise göndermek istemiyorum yardım edin... ayarlarında gezinirken yazı hızı vardı bende onu en hızlıya aldım... telefon kitlendi ekran kıpkırmızı oldu sonra kapanıp açıldı... bide baktım ki menüye giriyorum sağ en altta bulunan çıkışa basıyorum telefon hemen yukarısındakiuygulamalara dokundum die algılıo uygulamarın üst kısmına yakın yere dokununca haritalara dokundum die algılıo.. gecenin şu saati oldu daha bununla uğraşıom yaaa... servise mi göndersem yaaa... millet güler bana... telefon bozulduğu için deil çevremdeki alaycı bakışlardan dolayı canım sıkılıo...
(((
--------------- Ekleme ---------------
çözdüm arkadaşlar kalibrasyon denen bişeymiş... maxicepte biri yazmış yaptım oldu... saolsun...
(((--------------- Ekleme ---------------
çözdüm arkadaşlar kalibrasyon denen bişeymiş... maxicepte biri yazmış yaptım oldu... saolsun...

.. telefonu tavsiye ederim çok hoş.. yeni aldım ve bugüne kadar boşa durmuşum diyorum şimdi kendime.. nokia kolaylığına alışmışız... samsung vs tat vermio.. n8 diyosunuz ama o 5800 dan yavaş