.EXE Kurulum Dosyaları Nasıl Düzenlenir?

Sponsorlu Bağlantılar

Neisseria.Ps

Neisseria.Ps

Üye
    Konu Sahibi
.EXE Kurulum Dosyaları Nasıl Düzenlenir?
Başlıkta belirttiğim gibi exe dosyaları düzenlemek istiyorum. Editlenmiş Counter-Strike oyunu indirdim(orjinal bulmak imkansız) fakat çok fazla gereksiz şey var içinde ve bu da kurulum dosyasının boyutunu artırıyor. İçinden bazı şeyleri silmek istiyorum. Nasıl yapabilirim?

ozakin70

ozakin70

Üye
Başlıkta belirttiğim gibi exe dosyaları düzenlemek istiyorum. Editlenmiş Counter-Strike oyunu indirdim(orjinal bulmak imkansız) fakat çok fazla gereksiz şey var içinde ve bu da kurulum dosyasının boyutunu artırıyor. İçinden bazı şeyleri silmek istiyorum. Nasıl yapabilirim?

Editlenmisse eski dosyalar icinden silinmistir orjinal yapmak icin gerekli oyun dosyalari lazim e o zaman ne gerek var orjinalini indir mod ekle daha iyi:thumbup:

Neisseria.Ps

Neisseria.Ps

Üye
    Konu Sahibi

Editlenmisse eski dosyalar icinden silinmistir orjinal yapmak icin gerekli oyun dosyalari lazim e o zaman ne gerek var orjinalini indir mod ekle daha iyi:thumbup:
Yazdığım gibi orjinal bulmak çok zor, İndirdiklerim Optizone, Warzone, Se7enKills vesaire çıkıyor.

- - - Eklendi - - -

Ben orjinal yapmak istemiyorum ki? Sadece içinde kullanmayacağım haritaları vs. sileceğim.

Van Hohenheim

Van Hohenheim

Üye
haritaları oyunu kurduklan sonrada silebilirsin

Kayahan14

Kayahan14

Üye
Oyunu kur program files içinden sil

Neisseria.Ps

Neisseria.Ps

Üye
    Konu Sahibi
haritaları oyunu kurduklan sonrada silebilirsin
Başlığa oyundan birşeyler silmek istiyorum yazmadım. Exe dosyaları düzenlemek istiyorum sadece.
Counter-Strike oyunu sadece örnekti.

Kayahan14

Kayahan14

Üye
Düzenlemeyi bilmiyorum ama kendin paket yapabilirsin

tiikerien

Üye
bak önce liseyi başarılı bi şekilde bitireceksin.sonra bilgisayar mühendisliği veya yazılım mühendisliğini kazanacaksın.okulda derslerde başarılı olacaksın.okul bitince belki düzenlersin.

Üst Alt