EvTurkcell ile 1 milyon kişi cebini ev telefonu yaptı.

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

blueboytr

Üye
    Konu Sahibi
EvTurkcell ile 1 milyon kişi cebini ev telefonu yaptı.
Turkcell’in nisanda hizmete sunduğu EvTurkcell’i kullanan abone sayısı 3.5 ayda 1 milyona ulaştı. Bu büyüklüğün 6 aylık hedef olduğunu belirten Turkcell Genel Müdür Yardımcısı Bayrakdar, en çok arama yapılan ev alanının Hakkari’de olduğunu söyledi


Dakikası 5 YKr


Cep telefonunuzdan 8008’i arayın.

Turkcell bulunduğunuz alanı ev alanı olarak belirliyor.

Bunu SMS’le size bildiriyor.

Bu prosedürden sonra artık o alandan şehri içi ve dışı sabit hatta yapacağınız aramalar faturalı hatlar için dakikası 5 YKr olarak ücretlendiriyor. KDV ve ÖİV dahil fiyatı ise 6.25 YKr.

Faturalı hatlar için aylık EvTurkcell aboneliği 7.5 YTL.

Ön ödemeli hatlar için ise ön koşul yok. Dakikası ise 1 kontör.

EvTurkcell’e abone olmak için mevcut tarifeyi değiştirmeye gerek yok.

Ev alanı 15 günde bir değiştirilebiliyor. Değiştirme ise sınırsız.


TURKCELL, nisan ayında hizmete sunduğu EvTurkcell uygulamasıyla 3.5 ayda 1 milyon aboneye ulaştı. Bu rakamın 6 aylık hedeflerin olduğunu belirten Turkcell Servis ve Ürün Geliştirmeden Sorumlu Genel Müdür Yardımcısı Cenk Bayrakdar, en çok kullanan iller sıralamasında Hakkari’nin ilk sırada çıkmasının kendilerine çok şaşırttığını söyledi. Bayrakdar ‘En çok kullanılan 10 hücrenin yer aldığı illere bakıldığında kullanım sırasıyla en çok Hakkari, Kahramanmaraş ve Erzurum öne çıkıyor. Bu bize tüketicilerin maliyetler konusunda bilinçlendiğini gösteriyor. Ancak hangi ilde kaç abonenin kullandığıyla ilgili veriler henüz tamamlanmadı’ dedi. EvTurkcell kullanılan saatlerin gün içinde homojen dağıldığını belirten Bayrakdar, bu servisle beraber abonelerin sabit hatları arama sayısının ve konuşma sürelerinin yüzde 120 arttığını kaydetti.

MALİYETİ 200 BİN DOLAR

EVTURKCELL’İN Turkcell Teknoloji tarafından tamamiyle kendi yapımları olduğunu belirten Bayrakdar, bu konsepti oluşturmadan önce Almanya, İtalya ve Hollanda’daki örnekleri yapan şirketle görüştüklerini, bu servisin kurulumu için 5 milyon dolar istediğini ve kendilerinin ise 200 bin dolara mal ettiklerini söyledi. EvTurkcell hizmetinin Avrupa’daki örneklerinin ya ön ödemeli hatlar ya da faturalı hatlar için olduğunu söyleyen Bayrakdar ‘EvTurkcell’in en önemli özelliği hem ön ödemeli kartlar hem de faturalı hatlar için uygun olması. Ayrıca her model her marka telefon kullanabilsin istedik. Bu yayılma için çok önemliydi’ dedi.


Roaming Paketi’nde ihracat yapıyoruz


Turkcell Teknoloji şimdi de Roaming Paketi’ni üretti. 1 hafta içinde Ukrayna’ya sattık. Çok başarılı bir proje oldu. Şimdi de Kıbrıs’a satılıyor. İhraç eder hale gelmek çok önemli. Önce kendi şirketlerimizden başladık. Bunların dışında Güney Afrika, Afganistan ve Pakistan’la görüşmelerimiz sürüyor. Roaming paketinin dünyanın hiçbir ülkesinde satışı yok. Çünkü roaming’le ilgili birçok sıkıntı var. Biz bu üründe o sıkıntıları aştık. Birinci sıkıntı uluslararası bağlantı dediğimiz hatlarda fiyatların çok sık değişmesi.

Dünyada bunun tanımlamalarını yapmak o kadar zor ve uzun sürüyor ki... Fiyat düşse bile bazen tanımlamalar çok uzun sürecek ve hataya açık olması nedeniyle siz o taşıyıcıya geçmezsiniz. Daha pahalı bir fiyattan bile bile almak zorunda kalırsınız. Bizim geliştirdiğimiz pakette bu tanımlamalar kolay ve kısa sürede yapılıyor. Birkaç gün sürebilecek birşey 15 dakikada yapılır hale geldi. Dolayısıyla bütün taşıyıcıların en doğru fiyatlarını alıyorsunuz. Bu bir operatörün operasyonu açısından büyük bir kolaylık.
 


canturgay

canturgay

Üye
cazip bi kampanya olunca ..böyle oluyorrr..:)
 
SuİkAsT

SuİkAsT

Üye
paylaşım için teşekkürler
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...


Üst Alt