cıkan en eski insan fosilleriyle şimdikiler aynı al sana kanıt araştır internette.
İnsanın kaç milyon yıldır olduğunu zannediyorsun sen ? Bana 5-6 milyonluk insan fosili gösterebilir misin ? Ama ben sana insan dışında, insana benzeyen ve gelişen, insanın ataları olan insansı maymun örnekleri gösterebilirim...
Kuran'ı Türkçe okuduğum için mürted oldum.Evrende kusursuz bir yörünge olmadığını en basit fizikçiye sorsan bile öğrenebilirsin.karadelikler, süpernovalar, meteorlar, yanan gezegenler, donan gezegenler v.s Bahsettiğin dünyaya yakın yaşanılabilir gezegenin bulunmaması ise akıllı tasarım ve mükemmellikten ziyade tesadüf ve kaosu kanıtlar nitelikte.En az bir kaç bin ışık yılı ötede yaşanılabilir gezegenler var ki bu tarz gezegenlerin oluşma ihtimali az olduğundan bu kadar uzakta olması şaşırtıcı değil.İleride o gezegenlere ulaşılması kaçınılmaz gözüküyor...
Şu konu altında teorinin tanımına bak demekten cidden sıkıldım...Hipotez ile karıştırmaktan sıkılmadınız ama.Dediğim gibi varolan bütün fosiller evrimi doğrular niteliktedir.Bu evrime ters diyebileceğin bir fosil göster bakalım.Mesela kambriyen döneminde komplike bir canlı bulursan evrim tamamen çöker...

bence sen uzatma![]()
yoksa uzayacak![]()
ikinizden yanada değilim yanlş olmasn![]()
zaten mantıken herşey kendi kendine oluşsaydı bunca devlet adamları dünyayı dengede tutmaya calışmazdı çünkü herşey kendi kendine hallolurdu.,bu evrim nerden baksan saçma
O kadar haklısın ki bundan sonraki mesajlarına muhalefet olmayacağım.
Abi daha fazla tartışmasan...![]()
fikrim şu evrim yoktur..çünkü elle tutulur maddi ve manevi kanıt yok..
doğal seçilim evrimi inandırmak için atılmış palavradır..bildim galiba![]()

neyse herkes bi yol tutturmuş gidiyor..ben evrimin olmadığına inanıyorum..
araştırdım ve yok olduğuna kanaat getırdım.
Sanmam ki Kuran bile okumamistir okusa idi sogurdu tabi isi paraya baglamiyor ise
ben namaz kılan ve insanların hz.adem den geldığine inanırım...sizse tam tersi..birimizden biri kör ama hangimiz..toprağın altına girince anlarız anca bunu.