evrim varmı yokmu soru cevap

Sponsorlu Bağlantılar

Nextman

Nextman

Emekli Yönetici
Konuşma uslubuna herkes dikkat etsin tekrarında ceza alırsınız.

kullanıcıadları

kullanıcıadları

Üye
cıkan en eski insan fosilleriyle şimdikiler aynı al sana kanıt araştır internette.

Aynı mı :( İnsanın kaç milyon yıldır olduğunu zannediyorsun sen ? Bana 5-6 milyonluk insan fosili gösterebilir misin ? Ama ben sana insan dışında, insana benzeyen ve gelişen, insanın ataları olan insansı maymun örnekleri gösterebilirim...

• Beğen
Tepkiler: .caner.

KırcalıHolding

Üye
zaten mantıken herşey kendi kendine oluşsaydı bunca devlet adamları dünyayı dengede tutmaya calışmazdı çünkü herşey kendi kendine hallolurdu.,bu evrim nerden baksan saçma

Oğuzhan

Oğuzhan

Üye

Kuran'ı Türkçe okuduğum için mürted oldum.Evrende kusursuz bir yörünge olmadığını en basit fizikçiye sorsan bile öğrenebilirsin.karadelikler, süpernovalar, meteorlar, yanan gezegenler, donan gezegenler v.s Bahsettiğin dünyaya yakın yaşanılabilir gezegenin bulunmaması ise akıllı tasarım ve mükemmellikten ziyade tesadüf ve kaosu kanıtlar nitelikte.En az bir kaç bin ışık yılı ötede yaşanılabilir gezegenler var ki bu tarz gezegenlerin oluşma ihtimali az olduğundan bu kadar uzakta olması şaşırtıcı değil.İleride o gezegenlere ulaşılması kaçınılmaz gözüküyor...

Şu konu altında teorinin tanımına bak demekten cidden sıkıldım...Hipotez ile karıştırmaktan sıkılmadınız ama.Dediğim gibi varolan bütün fosiller evrimi doğrular niteliktedir.Bu evrime ters diyebileceğin bir fosil göster bakalım.Mesela kambriyen döneminde komplike bir canlı bulursan evrim tamamen çöker...

Abi daha fazla tartışmasan... :(

.caner.

.caner.

Üye
En azından bir vikipedi yi açıp insan yazsan ?

• Beğen
Tepkiler: kullanıcıadları
kullanıcıadları

kullanıcıadları

Üye

bence sen uzatma :)
yoksa uzayacak :)
ikinizden yanada değilim yanlş olmasn :)

Anladığım kadarıyla arkadaşın amacı tartışmak, bir şeyler öğrenmek ya da öğretmek değil.Sadece belirli bir fikri söylüyor konu başından beri.Hala gelmiş ben insanım, insan hayvan değildir diyor mesela.Yapacak bir şey yok.Haklısın hocam diyeyim en azından onunla olan tartışma bitsin -_-

• Beğen
.caner.

.caner.

Üye
Evrim var ve devam ediyor NOKTA.

kullanıcıadları

kullanıcıadları

Üye
zaten mantıken herşey kendi kendine oluşsaydı bunca devlet adamları dünyayı dengede tutmaya calışmazdı çünkü herşey kendi kendine hallolurdu.,bu evrim nerden baksan saçma

Onca insan üstün olmaya çalışmasaydı yok olurdu.Doğal seçilim nedir bilir misin sen ? Devlet adamları dünyayı dengede tutmaz ayrıca sadece kendi devletlerinin çıkarlarını üstün tutarlar.

Ya da neden tartışıyorum ki.Doğrudur hocam haklısın :oke: O kadar haklısın ki bundan sonraki mesajlarına muhalefet olmayacağım.

• Beğen

KırcalıHolding

Üye
fikrim şu evrim yoktur..çünkü elle tutulur maddi ve manevi kanıt yok..

kullanıcıadları

kullanıcıadları

Üye

Abi daha fazla tartışmasan... :(

Oğuzhan'cığım tartışmazsam fikirlerimle çelişirim.Dediğim gibi önceki cezamda da hakaret olmadığına inanıyorum ki şuan daha fazla dikkat ediyorum.Eğerki tekrardan ceza alırsam yapacak bir şey yok, önemli değil...

- - - Eklendi - - -

fikrim şu evrim yoktur..çünkü elle tutulur maddi ve manevi kanıt yok..

Doğrudur.

• Beğen
Tepkiler: Oğuzhan ve .caner.

KırcalıHolding

Üye
doğal seçilim evrimi inandırmak için atılmış palavradır..bildim galiba :)

kullanıcıadları

kullanıcıadları

Üye

KırcalıHolding

Üye
neyse herkes bi yol tutturmuş gidiyor..ben evrimin olmadığına inanıyorum..

.caner.

.caner.

Üye
Sanmam ki Kuran bile okumamistir okusa idi sogurdu bende oldugu gibi. Bende evrime inanmaz sadece Adem ile Havva soyundan geldik derdim. Sorguladim ki bom....

KırcalıHolding

Üye
araştırdım ve yok olduğuna kanaat getırdım.

kullanıcıadları

kullanıcıadları

Üye
Oğuzhan

Oğuzhan

Üye

KırcalıHolding

Üye
ben namaz kılan ve insanların hz.adem den geldığine inanırım...sizse tam tersi..birimizden biri kör ama hangimiz..toprağın altına girince anlarız anca bunu.

• Beğen
Oğuzhan

Oğuzhan

Üye
ben namaz kılan ve insanların hz.adem den geldığine inanırım...sizse tam tersi..birimizden biri kör ama hangimiz..toprağın altına girince anlarız anca bunu.

Allah yoksa nasıl anlayacaksın? :o

• Beğen
Tepkiler: kullanıcıadları ve .caner.

Üst Alt