kullanıcıadları
Üye
ben hayvan değilim o sensin ben insanım..cok hayvan adamsın..
ben hayvan değilim o sensin ben insanım..cok hayvan adamsın..
- - - Eklendi - - -
ya arkadaş ufacık su damlasından bu hale geliyon hala daha yok evrimdi yok devrimdi yapmayın be valla bu kadar kör olunmaz...
yok arkadaş ben anlatamıyorum galiba ben insanım..çünkü hayvanlar hesaba çekilmicek bide hayvandan daha aşağıları var onlarda hesaba çekilmeyeceğini sanan insanlar...ben biyolojik değil ilahi konuşuyorum..
evrim yok ki biyolojik olsun yok arkadaş...ne maddi bi örnek var ne de manevi..e yok işte da bizde onu diyoruz..
evrim yok ki biyolojik olsun yok arkadaş...ne maddi bi örnek var ne de manevi..e yok işte da bizde onu diyoruz..
- - - Eklendi - - -
hiç bir örnek yok kanıt yok gelmişin evrimde evrim..
bi defa islam ALLAH'ın dinidir..bilimde ALLAH'ın yarattığı bu kainatı açıklamaya çalısan şeydir..
ya arkadaş kimsenin evrime inandığı yok çok az kişi...bana fosil göster öle hipotez teizm meizm gibi şeyler söleme...yok arkadaş ne maddi kanıt var ne de manevi..
o youtube videolarını çok izledim ben hepsi fos...o sizin ünlü hawkinsiniz bile bu soru karşısında aval aval baktı..yok arkadaş yok evrim seni kandırmışlar.
evrim dediğin şey sadece bir teori demi yani pratik olarak hiç bir açıklama yapılamıyor peki dünyanın Bing bang denilen patlamaya oluştuğunu söylüyorsun ona bu kusursuz yörüngeyi kim verdi nasıl oluştu ayrıca güneş sisteminde dünyamız dışında hiç bir insan yaşıyamıyor neden senin teorine göre bizim evrim geçirip dünya dışındaki gezegenlerde yasamamiz gerek inat etme okadar kitap okuyacagina birazda kuranın mealini oku en azından hakikati bul
ne teorisı arkadaş çıkaracaksınız fosili adam gibi koyacaksınız ortaya al sana teori ama yoook..
tamam bi anlaşma yapalım ben insan olıyım sen hayvan..arkadas adam Allah'ı inkar edicem diye hayvan olmaya bile razı yok böle bişey
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?