Duyuru Evrensel Windows Platformu (UWP APP) ve Yeni Uygulamalar

braayn

Üye
Netfix hem pahalı hemde İngilizce Tr altyazıda yok muş

papakudioflu

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
Aylık 8-10-12€ aslında alınan hizmet için pahalı değil. Bugün D-smart digitürk gibi kanallardan aynı hizmeti almaya kalksan en az iki katını ödersin. ama şöyle bir şey var, Netflix için limitsiz ve yüksek hızlı internet şart.

BLasTeaR

Üye

yeterince işini görür
Hayır senin gördüğün hesap trol, gerçek hesabı da aşağıda.

Türkiye'de henüz yeni olduğumuz için sistemimizdeki altyazı seçeneği ve dizi sayısı gün geçtikçe artacaktır.

Silinen Üye 476002

Kapalı Hesap
Foxit Mobile Pdf evrensel uygulama olarak güncellendi .

Tepkiler: braayn

dücane

Üye
Netflix´i Almanya da kullaniyorum ve gayet basarili. Fakat diziler ve filmler güncel degil

Yeni bir video player, henüz 1.00 sürümünde alt yazı desteği yok ancak gayet güzel ve stabil çalışıyor ve ayrıca diğer platformlara yakında çıkacak ☺
CnX Player

Son günlerde yeni video player lar gelmeye başladı.

# Perfect Movies

# Video player for uwp

# CnX Player

Tepkiler: papakudioflu

papakudioflu

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
Telegram Messenger için Windows 10 Mobile Evrensel Uygulama çalışmaları başladığını Telegram CEO’su Pavel Durov açıkladı. WhatsApp'ın Evrensel uygulamasından önce gelirse şaşmamak lazım.

Son düzenleme:
Acaba moli player ne zaman evrensel olacak

4MaGuS

Üye
evrensel olması şuan bizim için pek faydası olmayacak ama mesela continum özelliği için gerekiyor veya dokunmatik kontrollerde daha rahat olur diğer söylediğin programlarda zor olabilir, birde bir ihtimal tasarım olarak biraz daha iyileştirmeler olursa iyi olur diye bekliyorum ben

Şu skype her türden transferi sıkıntısız ve stabil yapsa başka hiç bir mesajlaşma programına gerek kalmazdı. MS de strateji yapıyorum diyerek skype ile msn yi birleştirip daha berbat bir hale getirdi. Şimdi iyileştircem diye uğraşıp dursun. Bir zamanların en çok kullanılan icq'sunu da AOL satın alıp mahfetmişti. Benim şimdiye kadar kullandığım en iyi ve zevkli mesajlaşma program ICQ'ydu. Bırakın mesajı yolladığınız anda ulaşmayı, o program haf harf anında ulaştırıyor ve gösteriyordu. Harfleri bastığınız anda karşıdaydı ve sildiğiniz harfler dahi karşı tarafa anlık yansıyor ve orada da harf harf siliniyordu. Cepten PC ICQ ya, PC ICQ dan cebe mesaj atılabiliyordu. Daha MSN'nin adı yok tarihi siz düşünün.

Son düzenleme:
Tepkiler: BLasTeaR ve Aybin.Kilic

Ah ah geçmiş ah. İcq mirc irc anılarım depreşti

Tepkiler: Murdoc Massaka, suyunsesi ve Esendağlı
Şu evrensel uygulama fikri bana saçma geliyor. Neden derseniz kim gidip masaüstünde Facebook uygulamasını kullanıyor? Evrensel whatsapp desen zaten web surumu var. Tek iyi yanı instagramın evrensel olması

Sensation

Emekli Yönetici
Şu evrensel uygulama fikri bana saçma geliyor. Neden derseniz kim gidip masaüstünde Facebook uygulamasını kullanıyor? Evrensel whatsapp desen zaten web surumu var. Tek iyi yanı instagramın evrensel olması
Tablet ile gayet iyi oluyor, bildirim gibi artıları da var.

Tepkiler: ceza87

ogzhnoTr

Üye
whatsapp evrensel olmayacak ki

Silinen Üye 476002

Kapalı Hesap

Bu konuda sana katılmıyorum olay sadece facebook'tan ibaret değil . Mobilde olupta pc de kullanamadığımız birçok uygulama var . Ayrıca office uygulamalarını falan katarsak aslında iyi düşünülmüş bir proje . Tabi işe yararsa Evrensel konusuna gelince sadece pc ve mobili değil tabletleri de kat işin içine

Tepkiler: BLasTeaR

4MaGuS

Üye
evrensel diyince sadece telefon ve pc gelmesin Xbox one dahi şuan evrensel uygulamalar çalışıyor orada da kullanılabiliyor yani tüm uygulamalar evrensel olursa her platformda rahat ve dokunmatik cihazlar belki ilerleyen zamanlarda saatlerde hololensde bir sürü kullanılabilecek cihaz var aslında

Tepkiler: BLasTeaR