Evols™ [26.06.2013]

Sponsorlu Bağlantılar

coskunsaglam

Üye
hocam belle klavyesini fp2ye port edemez miyiz. oda olmazsa orjinal fp2 klavyesini yüklesek. zaten n8den sonra fp2ye alışamadım bari klavye fp2 orjinal klavye olsun :)

haqanguven

haqanguven

Üye
    Konu Sahibi
hocam belle klavyesini fp2ye port edemez miyiz. oda olmazsa orjinal fp2 klavyesini yüklesek. zaten n8den sonra fp2ye alışamadım bari klavye fp2 orjinal klavye olsun :)
orjinal yazılımdan Core/sys/bin/qmltouchinput.dll çekip ister coreye at istersen de rom patcherdan open4all yamasını aktif edip c sürücüsünde aynı yere at telefonu kapat aç tamamdır

coskunsaglam

Üye
orjinal yazılımdan Core/sys/bin/qmltouchinput.dll çekip ister coreye at istersen de rom patcherdan open4all yamasını aktif edip c sürücüsünde aynı yere at telefonu kapat aç tamamdır
belle için mi belle fp2 için mi ? belle de teşekküre boğayım :) belle klavyesine çok alıştım :) yok fp2 dersen napalım sağlık olsun :)

haqanguven

haqanguven

Üye
    Konu Sahibi
belle için mi belle fp2 için mi ? belle de teşekküre boğayım :) belle klavyesine çok alıştım :) yok fp2 dersen napalım sağlık olsun :)
Belle olmaz... Sadece orjinal klavyeye nasıl döndürebileceğini söyledim...

coskunsaglam

Üye
haqanguven

haqanguven

Üye
    Konu Sahibi
808 belle dosyalarını nerden bulabiliriz. navifirim de kapanmış..belle kabuk tema nerden bulurum ????
Sitede araştırmalısın... Modlar bölümünde varsa vardır yoksa yoktur.. burası mod isteme yeri değil, lütfen sorunlarını ve cfw hakkında düşüncelerinizi yazın...

toprak00

toprak00

Üye
pekı bu rar dosysını ındırdın sımdı nasıl yapyoz.

hus.277

Üye
sevgili hakan süper bi yazilm eline sağlık.Yalnız bi sorunum var arama yaptığımda etkin tercih genel uyarısı çıkıyo onu nasıl yok edebiliriz.Teşekkürler

hus.277

Üye
1. nesillerde kapalı zaten. çıkmaması gerek. Hard format atıp depo ve hafıza kartını biçimlendirdin mi?
Aynen kardeşim
dediklerini harfiyyen yaptım ama çıkıyor maalesef şu anda nasıl halledebiliriz bi yolu varmı.tekrar format atmak istemiyorum çok bilgi var

haqanguven

haqanguven

Üye
    Konu Sahibi
Aynen kardeşim
dediklerini harfiyyen yaptım ama çıkıyor maalesef şu anda nasıl halledebiliriz bi yolu varmı.tekrar format atmak istemiyorum çok bilgi var
Kurup telefonu kapat aç tamamdır

hus.277

Üye
Kurup telefonu kapat aç tamamdır
teşekkür ederim hemen deniyorum
kardeş telefon açılmıyo ya ne olduki
virüs falan mı yoksa
açılış ekranına yani altta kalın çizgi duruyo sonra kapanıyo
nasıl düzeltirim formatlamadan

Son düzenleme:
haqanguven

haqanguven

Üye
    Konu Sahibi
teşekkür ederim hemen deniyorum
kardeş telefon açılmıyo ya ne olduki
virüs falan mı yoksa
açılış ekranına yani altta kalın çizgi duruyo sonra kapanıyo
nasıl düzeltirim formatlamadan
N8 de çalışmıyor o zaman o mod ama C7 de sorunsuz çalışıyor... demekki o yüzden kullanmamışım yazılımda. Kusura bakma kardeş. Tek çözümü hard format :(

hus.277

Üye
N8 de çalışmıyor o zaman o mod ama C7 de sorunsuz çalışıyor... demekki o yüzden kullanmamışım yazılımda. Kusura bakma kardeş. Tek çözümü hard format :(
bilgilerim yani yığın hafızadakileryeniden yazılım atayım mı
phoneix te kurtarma imkanım yokmu ya

• Beğen
Tepkiler: -Börteçine-
haqanguven

haqanguven

Üye
    Konu Sahibi
bilgilerim yani yığın hafızadakileryeniden yazılım atayım mı
phoneix te kurtarma imkanım yokmu ya
Maalesef yok. phoenixlede atsan sıfırlancak telefon. Hard at yeter. depoya birşey olmaz

hus.277

Üye
tşk ilgin için soğol

Üst Alt