haqanguven
Üye
klavye fotosu koyabilir misiniz ? 808 için
Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
klavye fotosu koyabilir misiniz ? 808 için
hocam belle klavyesini fp2ye port edemez miyiz. oda olmazsa orjinal fp2 klavyesini yüklesek. zaten n8den sonra fp2ye alışamadım bari klavye fp2 orjinal klavye olsunLinkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız

orjinal yazılımdan Core/sys/bin/qmltouchinput.dll çekip ister coreye at istersen de rom patcherdan open4all yamasını aktif edip c sürücüsünde aynı yere at telefonu kapat aç tamamdırhocam belle klavyesini fp2ye port edemez miyiz. oda olmazsa orjinal fp2 klavyesini yüklesek. zaten n8den sonra fp2ye alışamadım bari klavye fp2 orjinal klavye olsun![]()
belle için mi belle fp2 için mi ? belle de teşekküre boğayımorjinal yazılımdan Core/sys/bin/qmltouchinput.dll çekip ister coreye at istersen de rom patcherdan open4all yamasını aktif edip c sürücüsünde aynı yere at telefonu kapat aç tamamdır
belle klavyesine çok alıştım
yok fp2 dersen napalım sağlık olsun 
Belle olmaz... Sadece orjinal klavyeye nasıl döndürebileceğini söyledim...belle için mi belle fp2 için mi ? belle de teşekküre boğayımbelle klavyesine çok alıştım
yok fp2 dersen napalım sağlık olsun
![]()
808 belle dosyalarını nerden bulabiliriz. navifirim de kapanmış..belle kabuk tema nerden bulurum ????Belle olmaz... Sadece orjinal klavyeye nasıl döndürebileceğini söyledim...
Sitede araştırmalısın... Modlar bölümünde varsa vardır yoksa yoktur.. burası mod isteme yeri değil, lütfen sorunlarını ve cfw hakkında düşüncelerinizi yazın...808 belle dosyalarını nerden bulabiliriz. navifirim de kapanmış..belle kabuk tema nerden bulurum ????
ana başlıkta yükleme talimatları ve yükleme anlatımı vardır...pekı bu rar dosysını ındırdın sımdı nasıl yapyoz.
2. nesillerde onu kapatamadım maalesef...sevgili hakan süper bi yazilm eline sağlık.Yalnız bi sorunum var arama yaptığımda etkin tercih genel uyarısı çıkıyo onu nasıl yok edebiliriz.Teşekkürler
kardeşim n8 benimki mümkünmü kapatmakana başlıkta yükleme talimatları ve yükleme anlatımı vardır...
2. nesillerde onu kapatamadım maalesef...
1. nesillerde kapalı zaten. çıkmaması gerek. Hard format atıp depo ve hafıza kartını biçimlendirdin mi?kardeşim n8 benimki mümkünmü kapatmak
Aynen kardeşim1. nesillerde kapalı zaten. çıkmaması gerek. Hard format atıp depo ve hafıza kartını biçimlendirdin mi?
Kurup telefonu kapat aç tamamdırAynen kardeşim
dediklerini harfiyyen yaptım ama çıkıyor maalesef şu anda nasıl halledebiliriz bi yolu varmı.tekrar format atmak istemiyorum çok bilgi var
teşekkür ederim hemen deniyorumKurup telefonu kapat aç tamamdırLinkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
N8 de çalışmıyor o zaman o mod ama C7 de sorunsuz çalışıyor... demekki o yüzden kullanmamışım yazılımda. Kusura bakma kardeş. Tek çözümü hard formatteşekkür ederim hemen deniyorum
kardeş telefon açılmıyo ya ne olduki
virüs falan mı yoksa
açılış ekranına yani altta kalın çizgi duruyo sonra kapanıyo
nasıl düzeltirim formatlamadan

bilgilerim yani yığın hafızadakileryeniden yazılım atayım mıN8 de çalışmıyor o zaman o mod ama C7 de sorunsuz çalışıyor... demekki o yüzden kullanmamışım yazılımda. Kusura bakma kardeş. Tek çözümü hard format![]()
Maalesef yok. phoenixlede atsan sıfırlancak telefon. Hard at yeter. depoya birşey olmazbilgilerim yani yığın hafızadakileryeniden yazılım atayım mı
phoneix te kurtarma imkanım yokmu ya
Kusura bakma kardeşimtşk ilgin için soğol