Evols™ [26.06.2013]

Sponsorlu Bağlantılar

toprak00

toprak00

Üye
tskler

haqanguven

haqanguven

Üye
    Konu Sahibi
hakan abicim nokia cooker ile yazı fontunu değiştircem de rof2 den resource de ki fonts klasörüne eklicem demi fontu? Eğer öyle ise orda bir sürü dosya var ya tam olarak nasıl yapıcam ben fontu nasıl uygulicam?
Nokia cookerile rofs2 i aç kullanacağın font resouce / fonts klasörünün içine ekle

cebimci

Üye
hakan abi ama orda arial.ttf, Calibri.ttf, arialbd.ttf gibi bir sürü isim var kullanacağım fontun ismini orda ki isimler gibi mi yapicam yani orda 20 adet dosya var ben şimdi kullanacagım fonttan 20 tane kopya yapıp tek tek orda ki isimleri mi vericem ole mi olucak acaba ?

haqanguven

haqanguven

Üye
    Konu Sahibi
hakan abi ama orda arial.ttf, Calibri.ttf, arialbd.ttf gibi bir sürü isim var kullanacağım fontun ismini orda ki isimler gibi mi yapicam yani orda 20 adet dosya var ben şimdi kullanacagım fonttan 20 tane kopya yapıp tek tek orda ki isimleri mi vericem ole mi olucak acaba ?
kullanacağın fonttan 3 tane oluştur ve adlarını şöyle yap nosnr60 , nssb60 , nstsb60 sonrada fonts klasörünün içine at değişimi onayla ve flaşla

cebimci

Üye
çok sağolun :)

toprak00

toprak00

Üye
ewt:maxicep:

hallil60

hallil60

Üye
hocam evols u kurdm klasörsüz menüyü kurdum başlattım olmuyor.

hallil60

hallil60

Üye
uote="haqanguven, post: 6642033, member: 264326"]Tekrardan kur ve telefonu kapat aç[/quote]yaptım olmadı ama hard reseti deneycm. Bide hocam xplora ile bi kaç yere erişemiyorm ne yapblrm hacklemimmi lazm tekrr ??
Tekrardan kur ve telefonu kapat aç

haqanguven

haqanguven

Üye
    Konu Sahibi
uote="haqanguven, post: 6642033, member: 264326"]Tekrardan kur ve telefonu kapat aç
yaptım olmadı ama hard reseti deneycm. Bide hocam xplora ile bi kaç yere erişemiyorm ne yapblrm hacklemimmi lazm tekrr ??[/quote]
Yazılım zaten hackli. ekte verdiğim rom patcherlardan telefonuna uygun olanını yükle open4all yamasını aktif et tamamdır...

hallil60

hallil60

Üye
Usta kurmuştum zaten ama bütün yamalar aktif open4all tik yerine kırmızı çarpı işareti veriyor.

haqanguven

haqanguven

Üye
    Konu Sahibi
Auglia

Auglia

Üye
hocam cfwyi yükledim ama haritalar hava durumu vs uygulamalar silinmiş onları tekrar nerden yükleyebilirim

Halit O.

Halit O.

Emekli Yönetici
hocam cfwyi yükledim ama haritalar hava durumu vs uygulamalar silinmiş onları tekrar nerden yükleyebilirim
Ovi suitle guncelleyince haritalar falan geir veya telefondan yazilim guncellemeyle

Anil-D

Anil-D

Üye
Bence bir yigin gereksiz harita vs bende yoktu c6 alicam bitane avkon mod devam edicem abi

Anil-D

Anil-D

Üye
N8 kalas gibi geliyo bana

Üst Alt