Evols™ [26.06.2013]

Sponsorlu Bağlantılar

toprak00

toprak00

Üye
flash atma var anlatımı

orjinal sürümün modlanmış hali cfw dir.

Pil süresi ve hız olarak fark eder biraz da görsel:)
yani cfw ATARSAN ilk başta tlfnun aldığn gibI olcak demi :)peki cfw nasıl atarım

haqanguven

haqanguven

Üye
    Konu Sahibi
yani cfw ATARSAN ilk başta tlfnun aldığn gibI olcak demi :)peki cfw nasıl atarım
Sen daha nereye yorum yazmışsın onu bilmiyorsun be kardeşim... artık gereksiz mesaj atma yoksa şikayet edilecektir. Ana başlıkta gerekli anlatımlar var okuyarak anlayabilirsin...

padar2828

padar2828

Üye
reis bu cfw ye hack yapmak mümkün mü çünkü unsigned uygulamalar sorun çıkartıyor

haqanguven

haqanguven

Üye
    Konu Sahibi
reis bu cfw ye hack yapmak mümkün mü çünkü unsigned uygulamalar sorun çıkartıyor
Cfw zaten hackli. sen ana başlıktaki anlatımları eksiksiz yap hiç bir uygulama yüklerken hata almayacaksın

Son düzenleme:
padar2828

padar2828

Üye
Son düzenleme:
haqanguven

haqanguven

Üye
    Konu Sahibi
depo ve hafıza kartı?

deepcash

Üye
nokia e75 yani rm-412 ye cfw yapılabilir mi sizin bu yaptığınz gibi birşey ?

Mr.ED

Mr.ED

Üye
İy günler. Bu cfw den sonra hangi yazılım güncellemelerini yüklemeyim. Sosyal ve mağaza tarzındakiler dışında wifi ve 3g güncellemsi var bunları yüklersem sorun olur mu?

can_huso_sulo

can_huso_sulo

Üye
ya kardeşim ben evols yükledim ama arnavutça dilini de eklemek istiyom nasıl yaparımyaw kardeşim cfv ye dil yüklemeyi ögretirmisin

alical33

alical33

Üye
c7 ye yuklerken eksik hatası alıyorum

ErSin9006

Üye
Ben dead flashlama yaparken alıyorum bu hatayı dosya olmasına rağmen proğramlarda sıkıntı var çözemedim

alical33

alical33

Üye
options a girip kırmızı olanları silince o hata gidiyor ama bu seferde flaşa başlıyor erasing data dan sonra hata veriyor

ErSin9006

Üye
dostum dosya isminin başında harf sayı vs varsa kaldır çoğu dosya RM-779 falan diye başlaması lazım proğram algılamıyor yoksa

deepcash

Üye
hakan abi nokia e75 yani rm-412 ye cfw yapılabilir mi
sizin bu yaptığınz gibi birşey ?

toprak00

toprak00

Üye
arkadaşlar bu cfw yi nasıl atarım tlfnuma

Üst Alt