Nokia cookerile rofs2 i aç kullanacağın font resouce / fonts klasörünün içine eklehakan abicim nokia cooker ile yazı fontunu değiştircem de rof2 den resource de ki fonts klasörüne eklicem demi fontu? Eğer öyle ise orda bir sürü dosya var ya tam olarak nasıl yapıcam ben fontu nasıl uygulicam?
kullanacağın fonttan 3 tane oluştur ve adlarını şöyle yap nosnr60 , nssb60 , nstsb60 sonrada fonts klasörünün içine at değişimi onayla ve flaşlahakan abi ama orda arial.ttf, Calibri.ttf, arialbd.ttf gibi bir sürü isim var kullanacağım fontun ismini orda ki isimler gibi mi yapicam yani orda 20 adet dosya var ben şimdi kullanacagım fonttan 20 tane kopya yapıp tek tek orda ki isimleri mi vericem ole mi olucak acaba ?
Rica ederimçok sağolun![]()
Tekrardan kur ve telefonu kapat açhocam evols u kurdm klasörsüz menüyü kurdum başlattım olmuyor.
Veya Hard Resette Çekebilirsinhocam evols u kurdm klasörsüz menüyü kurdum başlattım olmuyor.
Tekrardan kur ve telefonu kapat aç
yaptım olmadı ama hard reseti deneycm. Bide hocam xplora ile bi kaç yere erişemiyorm ne yapblrm hacklemimmi lazm tekrr ??[/quote]uote="haqanguven, post: 6642033, member: 264326"]Tekrardan kur ve telefonu kapat aç
Ekteki 2. nesille birebir uyumlu rom patcherdır. sende bir sorun var kardeşimUsta kurmuştum zaten ama bütün yamalar aktif open4all tik yerine kırmızı çarpı işareti veriyor.
Ovi suitle guncelleyince haritalar falan geir veya telefondan yazilim guncellemeylehocam cfwyi yükledim ama haritalar hava durumu vs uygulamalar silinmiş onları tekrar nerden yükleyebilirim
hocam cfwyi yükledim ama haritalar hava durumu vs uygulamalar silinmiş onları tekrar nerden yükleyebilirim
Güncellemelerden yüklerse geri gelirler...Ovi suitle guncelleyince haritalar falan geir veya telefondan yazilim guncellemeyle
C6 yerine o fiyata temiz n8 bulabilirsin ki c6dan daha iyidirBence bir yigin gereksiz harita vs bende yoktu c6 alicam bitane avkon mod devam edicem abi