Maalesef kardeşimnokia e75 yani rm-412 ye cfw yapılabilir mi sizin bu yaptığınz gibi birşey ?
Şuan güncelleme düşünmüyorum ama 2014 e girelim o zaman bakıcam2014 de güncelleme çıkar mıBirde artık symbian geliştiriliyor mu yoksa hepsi bu mu yeni birşey neler bekleyebiliriz bilginiz var mı
Sana kalmış ister yükle ister yükleme...İy günler. Bu cfw den sonra hangi yazılım güncellemelerini yüklemeyim. Sosyal ve mağaza tarzındakiler dışında wifi ve 3g güncellemsi var bunları yüklersem sorun olur mu?
Seçeneklerden o dosyayı sil tamamdırc7 ye yuklerkenLinkleri görüntülemek için kayıt olmalısınızeksik hatası alıyorum
Ana başlıkta anlattığım gibi flaş işlemini yapın. dead a gerek yok...Ben dead flashlama yaparken alıyorum bu hatayı dosya olmasına rağmen proğramlarda sıkıntı var çözemedim
ya kardeşim ben evols yükledim ama arnavutça dilini de eklemek istiyom nasıl yaparımyaw kardeşim cfv ye dil yüklemeyi ögretirmisin
evet uyumlu c6-01 kastedilmişC6 Demişsiniz C6-01 Uyumlumu
Oh Çok Sevindim Heralde Denedim Demievet uyumlu c6-01 kastedilmiş
bi ara kullandım bi kaç ay kullanışlı kasma falan pek olmuyoOh Çok Sevindim Heralde Denedim Demi
Yardım Edin Symbian For TR Linki Yok Onuda Deneyip Karar Vermek İstiyotum Symbian For TR Mi Evols Mu?Ben 2 sene kullandım evols hakan abi kadar cfw yapan guzel yok hakkini veriyor
Peki Symbian For TR Link Varmı Merak Ediyorum Adamın Linki KırıkBen 2 sene kullandım evols hakan abi kadar cfw yapan guzel yok hakkini veriyor

öyle bişey nasıl olack ki hocam bi yöntemi var midir acabac6-01 için sarj göstergesini yüzde olarak yaparsanız güzel olur bence
Maalesef öyle bir şey mümkün değil...c6-01 için sarj göstergesini yüzde olarak yaparsanız güzel olur bence
TeşekkürlerkardeşimBen 2 sene kullandım evols hakan abi kadar cfw yapan guzel yok hakkini veriyor
Alt yapısı evolsdur. . .Peki Symbian For TR Link Varmı Merak Ediyorum Adamın Linki Kırık![]()