CFW güzel olmuş. Teşekkür ederim.
sosyal ağlara girince program kendi kendine kapanıyor varmıdır bir çözümü ?
süper olmuş kardes
abi bir önceki evols yok dimi bende silinmiş![]()
tüh ya ısınma varya o sinir ediyo 3g ve güç tasarrufu kapalı wifiden internete girerken ısınıyo

cfw cok güzel olmus emegine saglik sanirim telefonun sarj süresi de degisti gözle görülür fark var yalniz bisey sorcam su efekt olayini yapamadim telefonum 701 2.nesil olan efek yolunu e alma.sis i yükledim ondan sonra ne yapacagimi anlayamadim pek anlamiyorum bunlardan da biraz detayli anlatirmisin
normal bu havalarda. Benim tlfnda şuan ısınıyor. Korkma bişey olmaz![]()
doğal birşey ısınması ofw dede ısınır ama bu kadar ısınmaz. Çünkü ofw de bu kadar görsel, performans yok. Cfwlerde tam performansda kullanıldığı için normaldir bu tür şeylerwifide 2 saat takılıyom sıkıntı olmuyo fazla

cfw cok güzel olmus emegine saglik sanirim telefonun sarj süresi de degisti gözle görülür fark var yalniz bisey sorcam su efekt olayini yapamadim telefonum 701 2.nesil olan efek yolunu e alma.sis i yükledim ondan sonra ne yapacagimi anlayamadim pek anlamiyorum bunlardan da biraz detayli anlatirmisin
e de effects diye klasör olusturcan sonra z/resource/effects nin içindekileri oraya kapylıcan. sonra istediğin efekti e/effects ye atıp yeniden başlatınca kullanabilirsin
- - - Eklendi - - -
kılıf eridi azıcık geçen gün çok aşırıya kaçtım
- - - Eklendi - - -
önceki hiç ısınmıyodu bir ara orjinale dönüp deniyim ısınıyosa orjinalde de sorun yok demektir
Hakan abi cfw tanıtımında kaldırılan uygulamalar kısmı çok eksik bana tam listeyi yazabilir misiniz ? fotoğraf video düzenleme falan yoktu cfw de ama listede yazmıyo ve bu gibi yazmayanlarda var .. Teşekkürler.
kaptan eline sağlık androide geçmiştim bi bakayım dedim c7 yi buldum evde yükledim gayet iyi teşekkürler![]()

başka cfwdeki widgetleri hangi dosyadan alıp evolsa gömebilirim?
yattı o zaman saolasın
kolay iş değil maalesef. rica ederim...